Самий ніжний томатний суп-бульйон

Автор: richinna 17 Октября 2015
Самий ніжний томатний суп-бульйон
Рекомендую приготувати цей смачний, легкий і ніжний томатний суп-пюре, поки ще є помідори, а зараз вони солодкі,м'ясисті і запашні... та  зробити його більш поживним за допомогою яйця та молока. 
Готується швидко та легко.
За смаком можна приправити діжонською гірчицею, часником і базиліком.

На 3-4 порції:

  • Помідори 500-600 г
  • Масло вершкове 2 ст. л.
  • Борошно 2-3 ст. л.
  • Томатна паста 1 ст. л.
  • Бульйон 2 склянки
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Молоко свіже 1 склянка
  • Сіль, перець червоний "ЧІЛІ" за смаком
Помідори перетерти.
Краще взяти антипригарну каструлю та одразу все готувати в ній.
Розтопити вершкове масло,можна додати ложку оливкової оліїї,щоб масло не згоріло.
Всипати просіяне борошно та перемішати.
Смажити борошно декілька секунд до появи приємного аромату і кольору.
Додати томатну пасту,перемішати.
Смажити пасту з маслом і борошном 2-3 хвилини.
Влити ів каструлю томатне пюре.
Додати бульйон. 
Бульйон може бути любим, в мене заморожений зі свинячого язика.
Поварити томатний суп 3 хвилини.
Додати перець чілі,продовжувати варити на повільному вогні.
В мисочку вбити одне куряче яйце.
Збити яйце та додати молоко.
Все добре вимішати.
Тонкою цівкою влити яйце з молоком до томатного супу постійно помішуючи. 
Вимкнути суп.
Подавати томатний суп-бульйон можна з сухариками, приправивши часником, діжонською гірчицею та базиліком- за смаком.






Смачного!
29

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 17 Октября 2015
# 0

Классный антидепрессантный супчик! Мои любимые цвета! Иннуш, а чем это ты помидоры перетираешь?

richinna 17 Октября 2015
# 0

штучка такая итальянская))))))))) очень удобная вещь, все семечки и шкурки остаються отдельно.

gutka 17 Октября 2015
# 0

З яйцем та молоком дуже цікаво)

richinna 17 Октября 2015
# 0

так,цікаво  смачно-спробуйте!

Marsella 27 Ноября 2015
# 0

А гренок то пожалела))

richinna 28 Ноября 2015
# 0

О,явилась не запылилась Досыпала,досыпала,я гренок 
Машка, я тебя люблю

Marsella 28 Ноября 2015
# 0

Вот это правильно! А я то тебя как люблю!!! 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014