Короп запечений у моркві

Автор: richinna 24 Июня 2017
Короп запечений у моркві
Смачна риба запечена в духовці у моркві та сметані... Більше ніякої цибулі, тільки морква і чим побільше :)

Потрібно:

  • Короп свіжий 2 кг
  • Лим 1/2 шт.
  • Часник молодий 2 головки
  • Часник 3 зубчики
  • Кріп свіжий 1 в'язочка
  • Приправа для риби 2 ст. л.
  • Морква молода 500 г
  • Олія 2 ст. л.
  • Сметана 300 мл
Коропа почистити та натерти спеціями. 
Деко застелити фольгою та змастити олією. 
Моркву тоненько нарізати кружальцями на шатківниці. 
Викласти більшу частину моркви на фольгу, залишити 1/4 частину,щоб обкласти коропа морквою зверху.
Викласти коропа на моркву.
З лимона зняти жовту цедру. Лимон нарізати кружальцями і молодий часник теж.
В черево коропа викласти лимон,часник та свіжий зелений кріп.
Щільно викласти кружальця моркви на коропа зверху, прикрити фольгою та запікати в духовці при 200 град. 15-20 хвилин.
Змішати сметану з подрібненими зубчиками часнику та цедрою лимону. 
Якщо в приправі для риби немає солі,додати до сметани.  
Щоб сметана не звернулася і стала сметанним соусом, я роблю як тут. 
Відкрити фольгу, залишаючи бортики, залити зверху сметанним соусом та запікати при верхньому і нижньому нагріві при 180 град. 30-40 хвилин.
Подавати коропа запеченого у моркві і сметанному соусі окропивши соком лимону. 

Морква дуже смачна виходить,тому не шкодуйте і вийде одразу гарнір до риби. 

Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Oksana_sadova 25 Июня 2017
# 0

richinna 25 Июня 2017
# 0

дуже-дуже смачний

konfairy 25 Июня 2017
# 0

Це дуже смачно! Для мене короп смачний тільки запечений.  

richinna 25 Июня 2017
# +1

спробуй з морквою,він просто казковий!!! Доречі,дуже гарний прийом обкладати рибу морквою, навіть ту саму скумбрію, щоб не приставала до фольги коли запікаєш у фользі

JuryZubko 5 Июля 2017
# 0

Такого блюда за свої 62 роки не тільки не куштував, но й не чув. Нагадує єврейську кухню Обовязково попробую. 

richinna 6 Июля 2017
# 0

Я сама думаю, чому я тільки в свої 40 років до цього додумалась Дякую, думаю Вам сподобається.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем баклажаны с фаршем в духовке блюда из кабачков блюда из курицы блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачок капуста картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица лаваш лук молодая капуста овочі овощи огурцы омлет омлет с кабачками печень пицца помидоры редис редиска рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из буряка салат из свеклы салат со свеклой свекла сендвич синие суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог шампиньоны яичница
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014