Картопля в кожусі з лимоном

Автор: richinna 15 Декабря 2015
Картопля в кожусі з лимоном
Ніжна та ароматна варена картопля запечена з тім'яном,коріандром та лимоною цедрою. 
Заапашна картопелька в кожусі!

Потрібно:

  • Картопля (середня) 1 кг
  • Сіль за смаком
  • Коріандр(мелений) 1 ч.л.
  • Тім'ян(сухий) 2 ч.л.
  • Цедра лимону 1 шт.
  • Олія 100 мл
Картоплю вимити щіткою. 
Варити біля10 хвилин в соленій воді, до напівготовності. 
Воду злити та підсушити картоплю декілька секунд на вогні,щоб вода повністтю випарувалася з каструлі.
Влити олію та підкинути декілька раз,щоб картопля змастилася олією.
На деко викласти картоплю та запікати до готовності,перевернувши один раз.
З одного лимону зняти жовту цедру.
Додати до олії яка залишилась в каструлі цедру лимону,коріандр та тім'ян. Все перемішати.
За 3-5 хвилин до готовності картоплю змастити ароматною сумішшю та запікати ще 3-5 хвилин, не більше! 

А тепер уявіть собі аромат...ммммм....
Подавати варену картоплю запечену в кожусі з ароматними травами та лимоною цедрою гарячою! 







Смачного!
55

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
gutka 16 Декабря 2015
# 0

яка апетитна картопелька, цікаво спробувати, з лимоною цедрою ще не готувала)

richinna 16 Декабря 2015
# 0

якщо проїлась картопля з часником, спробуйте замінити часник цедрою лимону дуже смачно і ароматно

Bizeshka 17 Декабря 2015
# 0

Я теж готую частенько з лимоном и часником, це дуже смачно!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014