Гарнір з гречки і вермішелі

Автор: richinna 16 Ноября 2019
Гарнір з гречки і вермішелі
Простий бюджетний гарнір, який гарно виступає і в якості самостійної страви, може урізноманітнити Ваші сніданки, обіди і вечері. 

Потрібно на 1 порцію:

  • Гречка 50 г.
  • Вермішель 50 г.
  • Масло,олія,спеції,сіль- за смаком
  • Вода 200 мл.
Беремо одну широку сковороду, нагріваємо її і висипаємо 50 г сухої гречки смажимо помішуючи на сухій сковороді до появи аромату, деякі зерна почнуть лопати і перетворюватися в "поп-корн" значить досить, але слідкуємо, щоб не горіли зерна.
Додаємо ложечку олії чи масла ГХІ, перемішуємо і гріємо ще 1 хвилину.
Вливаємо 250 мл води, накриваємо кришкою і варимо в сковороді.
Тим часом на іншій сковороді підсмажуємо суху сиру вермішель 50 г до коричневого кольору, постійно помішуємо. 
Додаємо вермішель до гречки, солимо, можна саванською сіллю або додаємо хмелі-сунелі чи інші улюблені спеції. 
Перемішуємо і доводимо до готовності.
Якщо рідини забагато на кінцевому етапі, знімаємо кришку.
В кінці додаємо вершкове масло.

Дуже простий гарнір і зовсім інший непростий смак.
Я подавала з кров'янкою і морквою по-корейськи. 
Смачного! 
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 16 Ноября 2019
# +1

Для меня очень странное сочетание вермишели и гречки, но нужно пробовать. То ли дело кровяночка и морковь по корейски!

richinna 21 Ноября 2019
# 0

Попробуйте, мне всегда нравились миксы рис-вермишель, булгур-вермишель, они даже продаются на рынке. 

А почему бы не гречка с вермишелью? 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014