Картопля печена на сковороді

Автор: richinna 18 Ноября 2015
Картопля печена на сковороді
Картопля приготовлена таким способом, виходить печеною всередині та смаженою знизу. Готується швидко і дуже добре смакує з часниково-зеленим соусом.

Потрібно:

  • Картопля половинки на сковороду в один шар.
  • Сало свіже або солене 100-150 г
  • Сіль,спеції за смаком
  • Олія 1-2 ст. л.
Картоплю почистити,розрізати повздовж та зробити надрізи не до кінця, щоб бульба трималася купи. 
Я ще додала  одну моркву для себе, щось я її дуже полюбила))) також надрізала.
Сковорідку великого діаметра розігріти з олією на великому вогні, викласти картоплю і моркву. Зверху на картоплю порізати тонко сало, в мене сало солене мокрим способом. 
Зменьшити вогонь до середнього.
Посипати картоплю з салом спеціями і сіллю. 
Накрити кришкою та готувати під кришкою на повільному вогні 15-25 хвилин,залежить від сорту картоплі.
Можна подавати так, притрусивши зеленню. 
А можна ще перевернути, та трошки підсмажити сало і картоплю з іншого боку.

Часниково-зелений соус:

  • Часник 1 головка
  • Зелень(петрушка,кріп) 0,5 пучка
  • Сіль за смаком
  • Сметана 150 г
Все добре подрібнити блендером. 

Подавати картоплю запечену на сковороді гарячою.
Дуже добре смакує картопля смажено-печена  на сковороді з соусом.  








Смачного!
57

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Rina 18 Ноября 2015
# 0

Ой, люблю я картопельку

А ще й смажену

richinna 21 Ноября 2015
# 0

єдиний мінус,потрібна сковорода з широким дном

25092010 18 Ноября 2015
# 0

Супер. Завтра зроблю таку картопельку. Попробую в мультиварці.

konfairy 19 Ноября 2015
# 0

Я тоже на морковку подсела — осень серая, хочется яркого, сладкого, вкусного! "Картошечки с сальцом" Вкусно, быстро, ароматно... красиво!Вот только хотела, как птичка, перейти на сырую овсянку с семечками и .... Начну с понедельника. Соус бомбезный, ко всему подходит!

richinna 21 Ноября 2015
# 0

Женечка,запасайся пока витаминами, а "птичкой" всегда успеешь стать

konfairy 21 Ноября 2015
# 0

Спасибо, дорогая! Печеную картошечку полюбляю во всех вариантах! Даже в Андрюхину шубу её пристроила. Только без сала.

25092010 20 Ноября 2015
# 0

Дуже смачно!!! Хочу ще  А соус, дійсно бомбезний.  

richinna 21 Ноября 2015
# 0

Дякую!На здоров"я! Рада,що сподобалась картопелька!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014