Бананові млинці із зеленої гречки з вишневим соусом

Автор: Jasa 4 Июля 2015
Бананові млинці із зеленої гречки з вишневим соусом
Смачні, корисні та поживні - саме те, що потрібно для початку важкого трудового дня.
Усім відомо, що гречка - це невичерпна криниця корисних речовин. На жаль, гречка, до якої ми всі звикли проходить ретельну обробку в промислових умовах - сушку, пропарювання і смаження. Після цього ми ще й варимо її, забираючи останні залишки вітамінів.
Чим корисна зелена гречка? Вона містить приблизно 13 % білка - це досить високий показник. Він високоякісний, досить легко засвоюється, чудово збалансований за складом амінокислот. Має низький глікемічний індекс. Тим, хто стежить за своєю вагою, харчуванням і рівнем цукру в крові, такий продукт підходить точно. Зелена гречка містить рутин. Він знижує артеріальний тиск, допомагає зміцнювати стінки судин, і регулює роботу серцево-судинної системи.
Знижує рівень холестерину. Відомо, що холестеринові бляшки, відкладаючись на стінках судин, перешкоджають нормальному надходженню крові до серця і мозку. Регулярно вживаючи зелену гречку і відязикавшись від усіх шкідливих звичок, істотно знижується рис інфаркту та інсульту.
Містить клітковину. Приблизно 20 % щоденної норми клітковини міститься в одній чашці цього чудового продукту, яка так потрібна для хорошої роботи шлунково-кишкового тракту. У складі гречки є тільки корисні жири. У кількісному вимірі в зеленій гречці жирів не багато всього приблизно 3 г, але вони досить корисні. Омега-6 жирні кислоти Омега-3 людський організм просто не виробляє, тому їх необхідно регулярно поповнювати в нашому організмі. А отримати їх можна тільки з їжею, і в цьому випадку гречка цілком може стати таким джерелом корисних жирів.

Баноні млинці із зеленої гречки

  • Зелена гречка 200 гр
  • Банан 1 шт
  • родзинки 50 гр
  • Вишня 100 гр
  • Мед 50 гр
1. Замочити гречку на дві години (оптимально на ніч). Зранку залишки води злити, крупу подірбнити у блендері до пастоподібного стану.
2. Родзинки залити теплою водою і залишити на 10-15 хвилин
3. Банан потрібнити у блендері або на терці
4. Всі інгредієнти об'єднати та добре перемішати
5. Смажити по 3-5 хвилин з обох хвилин на антипригарній пательні без додавання олії
Поки млинці смажаться приступаємо до приготування соусу
6. У блендері перемішуємо вишню та мед, добре збиваємо. За бажанням, соус можна протерти через сито, але й у таком вигляді його смакові якості будуть на висоті
7. Подаємо млинці, попередньо поливши їх соусом. Смачного!
20

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 5 Июля 2015
# 0

Для участі в конкурсі, Вам потрібно додати ще блог "Готовь без ограничений"  там само де "завтраки"в розділі Конкурси в самому низу!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем баклажаны с фаршем в духовке блюда из курицы блюда из свеклы буряк видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка лаваш молодая капуста овочі огурцы омлет омлет с кабачками печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из буряка салат из свеклы салат со свеклой свекла сендвич синие суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр тыква хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014