Курячі сердечка та печінка на мангалі

Автор: richinna 25 Августа 2016
Курячі сердечка та печінка на мангалі
Літо майже закінчується, скоро і сезон пікніків закінчиться,тому ділюся рецептом курячих сердечок і курячої печінки приготовленої на мангалі в "подвійній" сітці, т.т. в жировій свинній та металевій для грилю)))

Потрібно:

  • Сердечка курячі 300 г
  • Печінка куряча 300 г
  • Вино розове 50 мл
  • Майонез 2 ст. л.
  • Суміш марокканська 1/2 ч.л.
  • Чорний перець мелений за смаком
  • Соєвий соус 1 ст. л.
  • Бальзамічний оцет 1 ч.л.
  • Сік лимону 1/2 ч.л.
  • Соус теріякі 1 ч.л.
  • Цибуля 1 шт.
  • Базилік,орегано,тім'ян по 1/2 ч.л.
  • Сітка жирова (свинна) 1 шт.
Курячі сердечка потрібно промити, додати до них 1 ч.л. харчової соди та 1 л води, поставити на вогонь, дати закипіти та проварити 3 хвилини. Злити воду, добре промити сердечка та замочити в холодній воді до повного остигання курячих сердечок.
Курячу печінку помити,видалити зайве.  
Цибулю порізати на крупні часточки. 

Змішати печінку,курячі серця та цибулю зі всіма інгредієнтами для маринування.
Сіль не додаємо!!!!! Залишити маринуватися на 30 хвилин мінімум.

Коли вугілля буде готове для приготування на мангалі, потрібно на металеву сітку розкласти підготовлену жирову свинячу сітку так,щоб можна було викласти курячі сердечка і курячу печінку разом з цибулею і маринадом,та накрити жировою сіткою зверху. 
Закрити металеву сітку та смажити курячі печінку і сердечка на мангалі. 
Під рукою мати пляшку з водою,щоб тушити вогонь, який буде з'являтися після того, коли буде капати жир при топленні свинної сітки.
Перевертати решітку з печінкою і серцями в жировій сітці, щоб не підгоріли, та солити сіллю з обох боків в процесі приготування з самого початку за смаком.
Готовність перевірити ножем, прорізавши печінку. Якщо сік виходить з печінки прозорий, значить печінка готова. Важливо не перетримати печінку,щоб вона була соковитою.
Подавати курячі сердечка і печінку запечені в жировій сітці на мангалі гарячими,розділивши ножем на куски та приправивши соусом.

Також можна готувати окремо печінку від сердечок. 



Веселих і смачних пікніків!
45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
gutka 25 Августа 2016
# 0

Супер 

richinna 25 Августа 2016
# 0

Дякую!

Ксюша 25 Августа 2016
# 0

Вот это волшебство ты творишь! Умничка 

richinna 25 Августа 2016
# 0

Я ж це люблю! творить

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

базилік баклажан блюда из картофеля блюда из курицы бразильская бринза быстрое блюдо выпечка еда проста жульєн завтрак закуска запеканка зелені помідори как приготовить как приготовить запеканку как приготовить отбивные как приготовить палочки из картофеля. картофель как приготовить соус из слив картопля картофель картофель с сыром картофельная запеканка каша консервація котлеты кошинья креветки крокеты куриное филе куриные отбивные курица кіноа лайм макароны морква овочі отбивные отбивные в кляре паста паста с креветками в сливочном соусе паста с сливочным соусом пирог пирожки простой рецепт рататуй-13 рататуй13 рецепт з фото рецепт палочек из картофеля рецепт приготовления отбивных рецепт соуса ткемали рецепт українською рубленные котлеты рукола салат свинина сладкое сніданок соус ткемали сыр сыр. творог тирамису торт торт без выпечки тыква ужин черрі чеснок швидко

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014