Суп-пюре "Зимовий"

Автор: richinna 11 Февраля 2017
Суп-пюре \
Взимку так хочеться яскравих і сонячних красок:)  Тому, пропоную приготувати смачний, ароматний з витонченим смаком суп-пюре із "зимових" овочів. Готується швидко і "задом наперед" в мультиварці.

Потрбіно на 4 порції:

  • Гарбуз 600 г
  • Корінь селери 150 г
  • Морква 150 г
  • Бульйон 1 л
  • Сіль,перець за смаком
  • Розмарин, мускатний горіх (мелені) по 1/2 ч.л.
  • Перець болгарський (ферментований) 1 ст. л.
  • Часник 2-3 зубчики
  • Олія кукурудзяна 2-3 ст. л.
Овочі почистити і порізати крупним кубиком.
В каструлю мультиварки влити олію і включити програму "смаження овочів" 
Додати до мультиварки порізаний корінь селери і моркви. Підсмажити помішуючи до золотавої скоринки.
Додати до овочів гарбуз і вимішати, смажити ще 5 хвилин.
Влити до овочів бульйон. У мене м'ясний бульйон, в якому варився свинний язик.
Додати сіль,розмарин та мускатний горіх. 
Варити до закінчення програми "смаження овочів". Увімкнути "підігрів"
Перебити гарячий суп-пюре блендером.
Додати болгарський перець і часник. 
В мене болгарський перець з сіллю, восени подрібнений в блендері, який перебродив, т.т. пройшов ферментацію, він має незвичайний смак. 
Так роблять аджику в Болгарії, я зробила ще перець:) але про це вже згодом:)
Перебити перець з часником блендером і все збивати до повітряного стану. 
Дуже ніжний і повітряний супчик вийшов.
Зверху посипати" зимовий" суп-пюре тертим сиром. Пармезан підійде ідеально. 


Живіть смачно і яскраво!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 11 Февраля 2017
# 0

Дуже люблю гарбузові супи-пюре.Суп яскравий і корисний.Дякую за рецепт.

richinna 11 Февраля 2017
# 0

На здоров'я,Світлана! Думаю,що Вам сподобається, з селерою дуже вишуканий супчик!

konfairy 11 Февраля 2017
# 0

Я вже закупила селери — тримайтеся, почінаю: смажити, суп варити! Хоч насмієтеся! Але це все завтра, бо сьогодні у мене до вечора ще паштет, твоя шуба та салат з ананасу і сиру — у батька день народження, а він любить "класику"!

richinna 11 Февраля 2017
# 0

а у мене качка "класична" передати? Вітаю з імениником

konfairy 11 Февраля 2017
# 0

Дякую! Мама зварила його улюблений холодець із хроном, бо він у нас курку та качку не їсть! А потім вони мені кажуть, що я малою погано їла!

Oksana_sadova 11 Февраля 2017
# 0

Женя, батькові найщиріші вітання

konfairy 11 Февраля 2017
# 0

Дякую, Оксана!

Oksana_sadova 11 Февраля 2017
# 0

Люблю супи- пюреДуже сонячний вийшов

richinna 18 Февраля 2017
# 0

дякую!

konfairy 14 Февраля 2017
# 0

Иннуш, очень вкусный суп! Даже Кот оценил, слопал столько, сколько и я! Осталось немного на завтра (нам с Лесом хватит), тогда и сфоткаю. Перец, правда, замороженный, но можно было взять и маринованный, я так думаю. 

richinna 18 Февраля 2017
# 0

Можно,Женек,все можно! Рада,что супчик понравился!

Zmeychka 10 Марта 2017
# 0

Красота и вкуснота! С предварительной обжаркой вот такие супчики намного вкуснее получаются

richinna 11 Марта 2017
# 0

это фишка

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем баклажаны с фаршем в духовке блюда из кабачков блюда из курицы блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачок капуста картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица лаваш лук молодая капуста овочі овощи огурцы омлет омлет с кабачками печень пицца помидоры редис редиска рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из буряка салат из свеклы салат со свеклой свекла сендвич синие суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог шампиньоны яичница
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014