Бульйонні кубики

Автор: richinna 15 Ноября 2015
Бульйонні кубики
Інколи в рецептах потрібен вже готовий бульйон, овочевий чи м'ясний, або на швидкоруч зварити якийсь супчик, в такий момент виручають бульйонні кубики... 
Пропоную приготувати бульйонні кубики в домашніх умовах. 

Потрібно:

  • Курячий суп-набір 2 кг
  • Овочі без ярковираженного смаку і запаху 1 кг
  • зелень(фенхель,кріп,петрушка) 3 пучка
  • Спіції сухі,перцюга,сіль за смаком
В мене з овочів: корінь петрушки, морква, цукіні, цибуля -порей, помідори,гриби, ратунда(маленька)
Курячі каркаси помити та замочити в холодній воді на 1 добу в холодильнику. 
Воду злити, залити чистою та поставити на вогонь. Дати закипіти курці та злити повністю першу воду. 
Налити чисту холодну воду у каструлю з куркою,так щоб вода ледь покривала курку, та варити 1,5-2 години.
Дістати з бульйону курку та ретельно відібрати м'ясо від кісток.
В бульйон загрузити овочі,починаючи з самих твердих і тих,яким потрібно довго варитися,корінь петрушки,морква....
Далі додати остальні овочі і часник. 

Додати сухі спеції. В мене: пастернак,перцюга,сушена цибуля, приправа з насіння. 
Сіль я додаю за смаком,щоб не забути і потім не пересолити страву!
Поварити 3-5 хвилин.
Овочі не мають розваритися,вони мають бути напів готовими!!!!!!! 
В кінці додати зелень і дати остигнути бульйону з овочами.

Якщо Вам потрібен чистий бульйон,його потрібно процідити,розлити по невеликим формочкам і заморозити.
Решти бульйону і овочів змішати з м'ясом курки і перебити у блендері.
Також розлити по формочкам і заморозити.  
Коли супова суміш замерзне, її потрібно загорнути в фольгу,скласти в контейнер та зберігати в морозилці.
В моїй одній порції "бубика" 1 ст.л. її достатньо щоб придобрити десь біля 1,5-2-х літрів супу.




Смачного!
72

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Rina 15 Ноября 2015
# 0

Думаю, що такий рецепт стане незамінним майже для кожної господині

richinna 15 Ноября 2015
# 0

Дякую! а оцінка 0?

Rina 15 Ноября 2015
# 0

Я додала в КК, а оцінку забула поставити

Андрей 15 Ноября 2015
# 0

Скоро ты меня языку научишь.

richinna 15 Ноября 2015
# +1

это же хорошо!

Андрей 15 Ноября 2015
# 0

Да! 

konfairy 16 Ноября 2015
# 0

Ну, як завжди, все просто, але ж... тільки після того, як ти це показала. Хоча я так заморожую рибні бульони  (коли треба звільнити морозилку від голів та хвостів) Тепер спробую м'ясні. Класна ідея мясом та овочами

richinna 17 Ноября 2015
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

базилік баклажан блюда из картофеля блюда из курицы бразильская бринза быстрое блюдо выпечка еда проста жульєн завтрак закуска запеканка зелені помідори как приготовить как приготовить запеканку как приготовить отбивные как приготовить палочки из картофеля. картофель как приготовить соус из слив картопля картофель картофель с сыром картофельная запеканка каша консервація котлеты кошинья креветки крокеты куриное филе куриные отбивные курица кіноа лайм макароны морква овочі отбивные отбивные в кляре паста паста с креветками в сливочном соусе паста с сливочным соусом пирог пирожки простой рецепт рататуй-13 рататуй13 рецепт з фото рецепт палочек из картофеля рецепт приготовления отбивных рецепт соуса ткемали рецепт українською рубленные котлеты рукола салат свинина сладкое сніданок соус ткемали сыр сыр. творог тирамису торт торт без выпечки тыква ужин черрі чеснок швидко

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014