Бульйонні кубики

Автор: richinna 15 Ноября 2015
Бульйонні кубики
Інколи в рецептах потрібен вже готовий бульйон, овочевий чи м'ясний, або на швидкоруч зварити якийсь супчик, в такий момент виручають бульйонні кубики... 
Пропоную приготувати бульйонні кубики в домашніх умовах. 

Потрібно:

  • Курячий суп-набір 2 кг
  • Овочі без ярковираженного смаку і запаху 1 кг
  • зелень(фенхель,кріп,петрушка) 3 пучка
  • Спіції сухі,перцюга,сіль за смаком
В мене з овочів: корінь петрушки, морква, цукіні, цибуля -порей, помідори,гриби, ратунда(маленька)
Курячі каркаси помити та замочити в холодній воді на 1 добу в холодильнику. 
Воду злити, залити чистою та поставити на вогонь. Дати закипіти курці та злити повністю першу воду. 
Налити чисту холодну воду у каструлю з куркою,так щоб вода ледь покривала курку, та варити 1,5-2 години.
Дістати з бульйону курку та ретельно відібрати м'ясо від кісток.
В бульйон загрузити овочі,починаючи з самих твердих і тих,яким потрібно довго варитися,корінь петрушки,морква....
Далі додати остальні овочі і часник. 

Додати сухі спеції. В мене: пастернак,перцюга,сушена цибуля, приправа з насіння. 
Сіль я додаю за смаком,щоб не забути і потім не пересолити страву!
Поварити 3-5 хвилин.
Овочі не мають розваритися,вони мають бути напів готовими!!!!!!! 
В кінці додати зелень і дати остигнути бульйону з овочами.

Якщо Вам потрібен чистий бульйон,його потрібно процідити,розлити по невеликим формочкам і заморозити.
Решти бульйону і овочів змішати з м'ясом курки і перебити у блендері.
Також розлити по формочкам і заморозити.  
Коли супова суміш замерзне, її потрібно загорнути в фольгу,скласти в контейнер та зберігати в морозилці.
В моїй одній порції "бубика" 1 ст.л. її достатньо щоб придобрити десь біля 1,5-2-х літрів супу.




Смачного!
72

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Rina 15 Ноября 2015
# 0

Думаю, що такий рецепт стане незамінним майже для кожної господині

richinna 15 Ноября 2015
# 0

Дякую! а оцінка 0?

Rina 15 Ноября 2015
# 0

Я додала в КК, а оцінку забула поставити

Андрей 15 Ноября 2015
# 0

Скоро ты меня языку научишь.

richinna 15 Ноября 2015
# +1

это же хорошо!

Андрей 15 Ноября 2015
# 0

Да! 

konfairy 16 Ноября 2015
# 0

Ну, як завжди, все просто, але ж... тільки після того, як ти це показала. Хоча я так заморожую рибні бульони  (коли треба звільнити морозилку від голів та хвостів) Тепер спробую м'ясні. Класна ідея мясом та овочами

richinna 17 Ноября 2015
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем в духовке блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка молодая капуста овочі овощи огурцы омлет печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из свеклы салат коул слоу салат со свеклой свекла свиний стейк сендвич синие стейк стейк из свинины стейк на ксточц суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014