Салат з печінкою тріски

Автор: Oksana_sadova 25 Августа 2018
Салат з печінкою тріски
Смачний та корисний салат!!!

Ингредиенты

  • печінка тріски 1 баночка
  • картопля(відварена в мундирах) 3 шт.
  • горошок зелений консервований 1 баночка
  • олія оливкова 1-2 ст. л.
  • огірок свіжий 1-2 шт.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
Картоплю, огірок та цибулю нарізати кубиками.Додати горошок.
Відкрити печінку тріски і теж акуратно нарізати її кубиками, але не дуже дрібними, бо вона дуже ніжна і при перемішуванні мнеться.
Печінку додати до овочів .
За бажанням можна додати ще зелень. Посолити, поперчити і заправити олією з печінки, якщо буде замало то додати ще оливкову олію.
Смачного!
15

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014