Пляцок "Маково-вишневий аромат"

Автор: Oksana_sadova 13 Апреля 2017
Пляцок \
Я брала готову макову начинку, до неї додала 1 яйце. Вишні в мене були заморожені.

Ингредиенты

  • Тісто:
  • жовтки 6 шт.
  • цукор 1.5 склянки
  • маргарин (пачка) 1 шт.
  • борошно пшеничне 600 г.
  • порошок до печива (пачечка) 1 шт.
  • какао 2 ст.ложки
  • Кокосова маса:
  • білки яєчні 6 шт.
  • цукор 8 ст.ложок
  • кокосова стружка 100 г.
  • Макова начинка:
  • мак 2 склянки
  • цукор 0.5 склянки
  • яйця 2 шт.
  • ванільний цукор
  • порошок до печива 1 ч.ложка
  • Консервовані вишні
Готуємо тісто: жовтки, цукор, маргарин розтерти,додати борошно і порошок для печива.Замісити тісто і розділити на три частини.
До однієї частини тіста додати какао і добре перемішати.
Запарити і втерти мак. Додати яйця, цукор, ванільний цукор і порошок для печива. Добре перемішати.
У форму викласти одну частину білого тіста. На тісто викласти макову масу і зверху натерти коричневе тісто. Вишні обваляти у сухарях і викласти на коричневе тісто.
Для кокосової маси білки добре збити, додати цукор, знову збити, додати кокосову стружку і добре перемішати.Викласти її на вишні. Потім натерти біле тісто на терці і викласти зверху на кокосову масу. Випікати 1 годину при температурі 180 градусів.
Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 14 Апреля 2017
# 0

Улюблена начинка  брата — два в одному: вишні та мак! Небезпечна річ — ці пляцки, дуже важко утриматись від зайвого шматочка! Гарна скатертинка у тебе, весняна, ніжна!

Oksana_sadova 14 Апреля 2017
# 0

Я також дуже люблю таке поєднання А зайвий шматочок — це на свята дуже актуально Це в мене такий кухонний рушничок

Zmeychka 14 Апреля 2017
# 0

А для мене з кокосом і вишнею взагалі ідеальна випічка!

Oksana_sadova 15 Апреля 2017
# 0

Таке також люблю

richinna 15 Апреля 2017
# 0

Все що я люблю! 

Oksana_sadova 15 Апреля 2017
# 0

отже треба приготувати

Ivanna04071987 19 Мая 2020
# 0

Виглядає дуже апетитно!!! Який розмір форми? До готової польської начинки добавляєте тільки 1 яйце і порошок до печива?

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

абрикосы аджика баклажаны блюда из лаваша быстрая еда быстро быстрый быстрый рецепт видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт видеорецепты вишня вкусно выпечка выпечка с вишнями выпечка сладкая десерт десерт с ягодами для перекуса еда завтрак заготовки на зиму закуска закуска из помидор закуска из помидоров запеканка запеканка из кабачков запечнные баклажаны из лаваша кабачек кабачки кабачок консервация котлеты куриное филе курица лаваш лаваш в духовке лук порей маринованные помидоры моцарелла необычно обед огурцы перекус перец болгарский пирог пицца пицца из лаваша полезно помидоры помидоры на зиму простая закуска из помидоров простой рецепт пирога рецепт рецепт аджики рецепт пирога рецепты из лаваша салат из овощей сладкая выпечка сладкое соленая выпечка суп супы сыр томаты ужин фаршированные баклажаны
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014