Кекси кабачкові з грибами

Автор: RAMPA 22 Июля 2015
Кекси кабачкові з грибами
Апетитні кексики до чаю і перших страв.

Інгредієнти:

  • Кабачки 200 г.
  • Шампіньйони 150 г.
  • Яйце 1 шт.
  • Кефір 0,5 стакан(-a, -ов)
  • Сода, гашена оцетом 1 ч.л.
  • Олія 3 ст. л.
  • Цукор 1 ст. л.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Борошно 1,5 стакан(-a, -ов)
  • Твердий сир 100 г.
  • Укроп 1 ст. л.
  • Маргарин 30 г.
1. Шампіньйони дрібно порізати. Сир натерти на дрібній терці.
2. Кабачок очистити від шкірки, видалити насіння, натерти на дрібній терці. Отриману масу віджати, додати гриби, сир, зелень. Перемішати. Вбити в цю масу яйце, влити кефір, олію, всипати цукор, сіль, муку, додати соду. Все ретельно перемішати. Отримуємо густу масу.
3. Формочки для кексів змазати маргарином і заповнити тістом наполовину.
4. Випікати при 180°С. 20-25 хв.
50

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
gutka 22 Июля 2015
# 0

дійсно апетитне фото)

RAMPA 23 Июля 2015
# 0

а які вони апетитні на смак

julinka 23 Июля 2015
# 0

вкусно!

RAMPA 23 Июля 2015
# 0

дякую!

Bizeshka 23 Июля 2015
# 0

Дуже смачні кекси!

RAMPA 24 Июля 2015
# 0

дякую! смакуйте на здоров'я 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014