Квас за 2 години

Автор: Oksana_sadova 14 Июля 19:15
Квас за 2 години
Зазвичай на приготування квасу необхідна доба або дві ,а  цей напій  вже через 2 години готовий і  ви зможете втамувати спрагу .
Найсмачнішим виходить квас з бородинского хліба .

Ингредиенты

  • вода 3 л.
  • бородинський хліб 300 г.
  • цукор 150 г.
  • розчинна кава 1 ст. л.
  • дріжджі сухі 7 г.
  • лимонна кислота 1 ч.л.
  • родзинки 15-20 шт.
Хліб наріжте кубиками, підрум'яньте в духовці.

Закип'ятіть воду . В гарячу воду висипте сухарі, додайте цукор і розчинну каву, перемішайте і залиште при кімнатній температурі для охолодження до температури 35-37 градусів.
Після охолодження додайте лимонну кислоту, дріжджі і родзинки. Перемішайте , потім обв'яжіть ємність марлею і укутайте махровим рушником.
Через 1,5 години квас можна пробувати. Якщо смак напою недостатньо виражений, залиште в теплі ще на 40 хвилин.
Незважаючи на те, що цей квас можна пити вже через 2 години, спробуйте залишити його в холодильнику ще й на ніч. Смак напою розкриється ще більше.
Смачного!
15

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 14 Июля 21:20
# 0

А я все збираюся зробити кавовий квас, але у мене у рецепті немає хліба. Спробую Ваш, Оксана рецепт.

Oksana_sadova 19 Июля 20:50
# 0

Світлана,дякую  А що це за кавовий квас?

SvetlanaAnikanova 19 Июля 21:37
# +1

Такий же рецепт, як і Ваш, Оксана, тільки без хліба. Знайшла рецепт на сайті Смак. ua

Oksana_sadova 19 Июля 21:56
# 0

Дякую гляну обовязково, бо дуже зацікавив.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014