Котлети курячі запечені

Автор: richinna 2 Февраля 2016
Котлети курячі запечені
Швидкі ліниві котлети запечені в бутербродниці(кексниці) з курячого філе. Курячі котлетки виходять соковитими і ніжними, завдяки тому,що борошно заміняється крохмалем.

Потрібно:

  • Куряче філе 500 г
  • Цибуля(невелика) 3 шт.
  • Яйце куряче 1-2 шт.
  • Сметана 2 ст. л.
  • Крохмаль картопляний 2 ст. л.
  • Сіль,перець за смаком
  • зелень(петрушка,кріп,зелена цибуля) 3 ст. л.
Куряче філе порізати і посікти ножем в фарш.
Цибулю мілко порізати, як куряче філе. 
Вимішати разом з куркою.
Додати до курячого фаршу яйце,сметану, крохмаль,сіль,перець.
Масу для курячих котлет добре вимішати  та залишити на 20 хвилин.
Можна до курячого фаршу додати зелень.
Форму для кексів змастити олією.
Верхню кришку теж змастити олією. 
Мені ця форма для кексів маловата, більше подобається в ній готувати котлетки)))
Викладати курячий фарш по 1 ст.л. в форму.
Та випікати курячі котлети в кексниці(бутербродниці) до готовності 10-12 хвилин.
З такої кількості продуктів виходить 24 шт.  курячих соковитих котлеток. 







Смачного!
50

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 8 Февраля 2016
# 0

Класс! И из печенки такие можно, и из рыбки!

richinna 8 Февраля 2016
# 0

Вот тебе из печени куриной)))
http://www.chef.com.ua/recepty/Zakuski/kotleti-z-kuryachoji-pechinki-zapecheni-8695.html#.VriK3m28mWw

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014