Печиво з кропом та часником

Автор: Kralova 29 Апреля 2012
Печиво з кропом та часником

Це печиво не солодке, але дуже цікаве! Воно мені нагадало зернята чи попкорн, - їси, і не можеш зупинитися;) 

Потрібно:


ціьнозернове жорнове борошно "Жменька" - 1, 5 скл.

кріп свіжий - 50г.

часник - 1-2 зубчика

вода - 100г.

олія - 4 ст.л.

сіль - 1/2 ч.л.

цукор - 1/2 ч.л.

розпушувач - 1/2 ч.л.

 

За допомогою блендера зробити пюре з кропу, солі, цукру, води, розпушувачу та олії . 

В миску всипаємо борошно "Жменька", додаємо пюре з кропу, добре вимішуємо. 

Дошку посипаємо борошном, розкачуємо тісто і вирізаємо печиво з допомогою формочок.

 

Викладаємо печиво на деко, застелене пергаментом. Я ще вставляла в печиво зубочистки. Випікаємо при 200С протягом 12-15хв. 

66

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
MariaS 30 Апреля 2012
# 0

Интересненько!)

Kralova 30 Апреля 2012
# 0

Маша, це таки цікаве печиво, незвичне і смачне  

richinna 30 Апреля 2012
# 0

Kralova 30 Апреля 2012
# 0

# 0

Ольчик,ты супер!Печенье отпад!

Kralova 3 Мая 2012
# 0

Дякую, Світланка! 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014