Соус для шаурми, шаверми... і не тільки

Автор: richinna 30 Января 2016
Соус для шаурми, шаверми... і не тільки
Класичний рецепт справжнього соусу для домашньої шаурми. Один з найкращих вариантів соусу для шаверми, шаурми та скажу Вам по-секрету, не тільки... смачний,простий і цікавий соус,який потрібно зробити за 1-2 години,щоб він настоявся і став ароматним. Також можна додавати до соусу свіжу зелень і т.д. 

Потрібно:

  • Кефір(кисле молоко) 150 г
  • Сметана 4 ст. л.
  • Майонез 200 г
  • Приправа каррі 1 ч.л.
  • Хмелі-сунелі 1/2 ч.л.
  • Паприка солодка 1/2 ч.л.
  • Часник за смаком 4-5 зубчики
Кефір змішати з сметаною, додати всі спеції, вичавити часник,все перемішати.
Зробити домашній майонез та додати до соусу.
Можна разом з майонезом перебити соус блендером декілька секунд.
Закрутити шаурму. Можна зробити домашній тонкий лаваш вдома.
Я додаю до овочів трошки соусу.
Та окремо подаю соус для шаурми,шаверми...  підсмаженою на грилі. 
Соус  стає смачнішим коли настоїться. 
Зберігається в холодильнику 3-4 дні.





Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014