Курячі шлунки з овочами

Автор: richinna 18 Октября 2015
Курячі шлунки з овочами
Є один секрет, як швидко приготувати курячі шлунки,щоб вони були ніжними і м'якими за мінімум часу, а не варити їх 1,5- 2 години перед приготуванням.  
А овочі нададуть шлуночкам соковитості і аромату.
Також можете спробувати Курячі шлуночки тушковані в пиві і сметані з чорносливом

Потрібно:

  • Шлунки курячі 600 г
  • Перець болгарський(різних кольорів) 3-4 шт.
  • Помідори 4-5 шт.
  • Цибуля 2 шт
  • Морква 1 шт.
  • Зелений горошок(морожен.) 200 г
  • Вино сухе біле 60 мл
  • Сода харчова 1 ст. л.
  • Масло вершкове 50 г
  • Олія соняшникова 1-2 ст.л.
  • Сіль,перець за смаком
Курячі шлунки помити та порізати на 3-4 частини.
Додати до шлуночків 1 ст.л. харчової соди та перемішати. Залишити на 15 хвилин.
Підготувати овочі.
Цибулю та моркву крупно порізати.
Шлуночки ще раз перемішати та залити холодною водою. 
Поставити на вогонь та довести до кипіння. 
Як тільки почне підніматися піна,вимкнути вогонь та викинути курячі шлунки на сито.

Добре промити шлунки під холодною проточною водою.
В каструлю мультиварки влити олію та смажити курячі шлунки 5 хвилин помішуючи при відкритій кришці мультиварки на програмі "жарка" овочі".
Як шлуночки злегка підсмажаться,влити сухе біле вино та дати випаруватися. 
Також вино повністю погасить соду,якщо вона залишилась на курячих шлунках.
Додати до шлунків цибулю,моркву та кусок вершкового масла. Перемішати. 
Смажити 5 хвилин.
Додати в каструлю мультиварки зелений горошок. Перемішати.
Крупно порізати болгарський перець. Перемішати.
В кінці додати порізані помідори, вершкове масло, сіль та перець. Закрити кришку мультиварки та готувати ще 10 хвилин.
Дуже смачна і соковита страва з приємним вершковим смаком. 
Курячі шлунки виходять м'якими, ніжними та соковитими завдяки овочам. 
Таким ж способом можна зробити м'якою саму жортстку печінку.




Смачного!
29

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 19 Октября 2015
# 0

Красотища какая Печенка по твоему рецепту классная получилась, а желудки у меня обычно глава семьи съедает. Кот, в смысле.. Но теперь попробую приготовить для себя, очень уж аппетитно всё выглядит!

richinna 19 Октября 2015
# 0

Моя "глава" тоже уплетала их за три щеки

25092010 19 Октября 2015
# 0

Ми теж обожнюємо курячі шлунки. Робимо з цибулею і морквою і різними приправами, а з овочами, впевнена, ще краще вийде. Дякую за ідею.

richinna 19 Октября 2015
# 0

На здоров"я!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем в духовке блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка молодая капуста овочі овощи огурцы омлет печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из свеклы салат коул слоу салат со свеклой свекла свиний стейк сендвич синие стейк стейк из свинины стейк на ксточц суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014