Гарнір з перлової крупи

Автор: richinna 1 Ноября 2016
Гарнір з перлової крупи
Перловка з болгарським перцем та ароматними спеціями приготовлена в сковороді або у мультиварці виходить соковитою,запашною і смачною.

Потрібно:

  • Оливкова олія 3-4 ст. л.
  • Тмін 1 ч.л.
  • Перець болгарський 2 шт.
  • Томатний сік 100 мл
  • Орегано (сухий) 1 ч.л.
  • Перець чилі мелений 1/4 ч.л.
  • Часник сушений 1 ч.л.
  • Базилікова сіль 2 ч.л.
  • Перлова крупа (пластівці) 1,5 скл.
  • Вода 2 скл.
  • Зелень петрушки за смаком
На сухій сковороді прогріти помішуючи насіння тміну, щоб відкрилися ефірні масла, на повільному вогні та влити оливкову олію. 
Додати орегано,чилі і порізаний кубиком болгарський перець. Смажити помішуючи одну хвилину.
Влити в сковороду томатний сік 
додати часник і базилікову сіль та тушкувати під кришкою дві хвилини.
Всипати до сковороди з овочами і спеціями перлову крупу чи перлові пластівці, перемішати.
Влити воду до перлових пластівців і тушкувати під кришкою на повільному вогні до готовності перловки. Для швидшого приготування можна залити окропом. 
Якщо Ви використовуєте  перлову крупу від ТМ "Жменька" іі потрібно промити і  замочити в холодній воді на 2 години 1:2, злити воду та залити окропом,щоб покрив крупу, на 20 хвилин накривши кришкою для набухання.
Далі готувати як пластівці.
В кінці готування перловки додати зелень петрушки та подавати перловку з овочами гарячою на гарнір. 






Смачного!
Рецепт на конкурс від ТМ "Жменька"
51

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Oksana_sadova 2 Ноября 2016
# 0

Апетитно, люблю перлову кашу

richinna 11 Декабря 2016
# 0

Дякую

konfairy 8 Ноября 2016
# 0

У меня все очень любят перловку, но такую красивую я ещё не готовила. Просто плов получился!

richinna 11 Декабря 2016
# 0

Постный плов

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем в духовке блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка лаваш молодая капуста овочі овощи огурцы омлет омлет с кабачками печень помидоры редис редиска рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из свеклы салат коул слоу салат со свеклой свекла свиний стейк сендвич синие стейк суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014