Австралійський пляцок "Стигла вишня"

Автор: Oksana_sadova 12 Июня 08:07
Австралійський пляцок \
Цей рецепт лежав в мене роздрукований 6 місяців і чекав своєї черги....після цього як спробувала шматочок цієї смакоти я зрозуміла, що це один із найсмачніших пляцків, які я пекла з вишнями. Рецепт від Вікторії Попін.

Основа:

  • борошно 210 г.
  • какао 50 г.
  • масло вершкове 135 г.
  • цукор 150 г.
  • яйця 1 шт.
  • молоко 50 мл.
  • Верхній шар:
  • масло вершкове 125 г.
  • цукор 200 г.
  • яйця 2 шт.
  • борошно 90 г.
  • розпушувач для тіста 1 ч.л.
  • кокосова стружка 200 г.
  • молоко 2 ст. л.
  • вишні 400 г.
  • ром 3 ст. л.
Спочатку готуємо наші вишні, миємо і витягуємо кісточки.
 і  дно  прямокутної форми  потрібно застелити пергаментом, а боки змастити вершковим маслом. Духовку розігріти до 180 ᵒС.
Спочатку ми повинні спекти нижній шар (основу). Отже готуємо: какао потрібно  змішати з борошном. Масло збити з цукром до пухкої консистенції. До масла додати яйце і молоко й збивати до повного поєднання інгредієнтів. Додати сухі інгредієнти і збити все разом.

Викласти тісто у підготовлену форму і розрівняти лопаткою. Повинен вийти доволі тонкий шар тіста.
Поставити  форму з тістом до розігрітої духовки і пекти 15-18 хвилин. Поки тісто добре схопиться. Дістати тісто з духовки і залишити його вистигати.
Вишні помістити в невеликий посуд й довести до кипіння. Зняти з вогню.
Для другого  шару пляцка, вершкове масло збити з цукром до пухкої консистенції. До масла додати по одному яйця і молоко й збивати до повного поєднання інгредієнтів.
Кокосову стружку змішати з борошном та розпушувачем і додати до масла з яйцями й добре вимішати. Вишні добре відцідити та разом з ромом ( я його не додавала) додати до тіста. Вимішати все разом.
Викласти тісто на спечений шоколадний шар пляцка і знову поставити  в розігріту духовку (180С).
Пекти пляцок 40-50 хвилин, дістати пляцок з духовки і залишити на 10 хвилин у формі.
Пляцок обережно дістати з форми і залити звичайним розтопленим шоколадом на водяній бані або помадкою за власним рецептом.
Смачного!
29

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
gutka 12 Июня 11:50
# +1

Гарний пляцок. Дуже люблю випічку з вишнею. У нас також вишня поспіла, а ще черешню не всю переробили, гарячий ягідний сезон.

Oksana_sadova 12 Июня 16:57
# 0

Дякую,Катя В нас вже вишня майже закінчується)

SvetlanaAnikanova 12 Июня 13:39
# +1

Саме найкраще поєднання : вишня та шоколад. гарний рецепт, забираю у КК.

Oksana_sadova 12 Июня 17:02
# 0

А тут ще дуже пасує  кокосова стружка дякую і чекаю на враження

SvetlanaAnikanova 12 Июня 13:41
# +1

Оксана, вибачте. Замість 5 нажала на 4.

Oksana_sadova 12 Июня 16:59
# 0

Буває, в мене також таке .Для мене це не головне головне, щоб рецепт комусь пригоди вся і було смачно

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

бисквит бисквит для торта бисквит классический бисквитное тесто ветчина видео рецепт видео рецепты випічка вишня всегда вкусно второе блюдо вторые блюда говядина горячее горячее блюдо десерт десерт с клубникой домашнее печенье заварной крем заготовки на зиму закуска закуски кабачки как вкусно приготовить свиные ребрышки как запечь в рукаве свиные ребрышки капуста картопля картофель кексики конкурс котлеты котлеты с овощами крабовые палочки крем куряче філе мариновані мідії мармуровий пиріг мідії обед огірки оладьи омлет в пароварке оригинальные закуски пароварка печенье пирог пиріг победители полуниця просто готовить простой рецепт редиска рецепт бисквита рецепт з фото рецепт приготовления свиных ребрышек рецепт українською салат салат с клубникой салаты свинина сметана суп сыр твердий сир торт торт бисквитный хинкали шоколадное печенье яйца яйца в пароварке
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014