Італійський пасхальний кекс Панеттоне (швидкий рецепт)

Автор: Oksana_sadova 6 Апреля 2018
Італійський пасхальний кекс Панеттоне (швидкий рецепт)
Неймовірно смачний і ароматний!!!

Ингредиенты

  • борошно 600 г.
  • Сухі дріжджі 1 ст. л.
  • тепла вода 200 г.
  • цукор 100 г.
  • жовтки 2 шт.
  • сметана або несолодкий йогурт 1/2 стакан(-a, -ов)
  • цедра лимона
  • родзинки
  • масло вершкове 1 ст. л.
  • цукрова пудра
  • ванільний цукор 1 пачечка
  • дрібка солі
Розводимо дріжджі в теплій воді, додаємо трохи цукру. Ставимо опару в тепле місце на 20 хвилин, 
дріжджі повинні «ожити».
Додайте в опару жовтки, йогурт або сметану, м'яке  вершкове масло, ваніль, лимонну цедру, дрібку солі і додавайте  поступово борошно. Замішуємо м'яке і еластичне тісто. Ставимо тісто в тепле місце для того, щоб воно підійшло.
Родзинки посипаємо цукровою пудрою та додаємо їх до тіста.
Викладаємо тісто у форми для випічки і  залишаємо, щоб тісто ще раз підійшло.
Випікаємо при 175 С протягом 45 хвилин.
Готуємо глазур і прикрашаємо наші пасочки.

26

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Violet 6 Апреля 2018
# +1

Цедра лимона делает кулич очень вкусным Я тоже добавляю.

Oksana_sadova 6 Апреля 2018
# 0

SvetlanaAnikanova 6 Апреля 2018
# +1

Тоже пеку куличи только с цедрой лимона или апельсина. Дочь не любит ванилин, а сын корицу. Цедра устраивает всех. Тем более она не только аромат придает, а еще и цвет.

Oksana_sadova 7 Апреля 2018
# 0

Ole_sya 12 Апреля 2018
# +1

Люблю  швидкі рецепти

Oksana_sadova 13 Апреля 2018
# 0

Це швидко та смачно Дякую,Олеся

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014