Смажені фаршировані яйця з фетою та мигдалем

Автор: gutka 15 Января 2017
Смажені фаршировані яйця з фетою та мигдалем
Мої улюблені смажені яйця в шкаралупі, я такі вперше колись спробувала у Польші. Подавайте їх на сніданок ще гарячими.

Ингредиенты

  • яйця курячі 3 шт.
  • сир фета 50 г.
  • мигдалеві пластівці 3 ст. л.
  • укроп подрібнений 1 ст. л.
  • сметана(або майонез) 1 ст. л.
  • олія для смаження

Яйця зварити на круто. За допомогою гострого ножа розрізати навпіл. Чайною ложкою обережно дістати жовток та білок, щоб не пошкодити шкаралупу.


Для начинки подрібнити вилкою, чи за допомогою тертки жовток, білок, сир фета. Додати подрібнений укроп(можна замінити на зелену цибулю) і ложку сметани. Все ретельно перемішати, акуратно наповнити начинкою шкаралупу з яєць.

Розігріти сковорідку з рафінованою олією.

Мигдалеві пластівці помістити до маленької мисочки і занурювати начинкою яйця у мигдалеві пластівці.

 Фаршировані яйця з пластівцями смажити, шкаралупою доверху, на сковорідці (аби мигдаль підрум’янився).

Подавати до столу відразу. Смачного!

40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 15 Января 2017
# 0

Обожнюю фету. А от яйця , ну у мене з ними особливі відносини. Але тут вищий пилотаж!

gutka 15 Января 2017
# 0

алергія? 

richinna 15 Января 2017
# 0

Просто немає слів! хоча в мене з яйцями такі самі відношення як у Жені а ось чоловікові моєму і дочці би сподобались бо я тільки жовток в пашоті люблю

gutka 15 Января 2017
# 0

дякую))) а я обожнюю яйця, як мій батько і молодша сестра)))) щодня б їла на сніданок страви з яєць, а на закуску страви з яєць....а ще у нас є фірмова, святкова гаряча м'ясна страва, називається "Яйця в кожушках"))))

richinna 15 Января 2017
# 0

знаю,що яйця дуже корисні,особливо на сніданок. Не знаю,чому я зараз їх не дуже люблю, але в дитинстві від мене їх ховали,бо я їх находила всюди і їла в любому вигляді,навіть залазила в гніздо до курки і з під неї витягувала і пила сирі  яйця ховали бо у мене від них був страшний діатез, а ось чому ще сало ховали?до цих пір не знаю

gutka 15 Января 2017
# 0

мені на сьогодні потрібно обмежувати їх споживання, але тижні детокса влаштовую влітку))))

konfairy 15 Января 2017
# 0

зате фігуру зараз маєш. У мене племінник так само їсть варені яйця без хліба — я в тихому шоці. А я ще й на тій кремлівській дієті пересиділа — "киселик"  підсушила але на яйця дивитися не можу.  А ця закуска і справді дуже незвичайна, святкова.

Oksana_sadova 15 Января 2017
# 0

Цікава начинка та подача

gutka 15 Января 2017
# 0

дякую Оксана)))

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны рецепт бекон быстрая еда быстро видео рецепт видеорецепт вкусные баклажаны выпечка выпечка сладкая десерт десерт без выпечки духовая свинина духовка еда заготовка заготовка из баклажан заготовка на зиму закрутка закрутка из баклажан закрутка на зиму закуска закуска из баклажанов закуска на праздничный стол закуски закуски к пиву закуски с беконом как закрутить баклажаны как приготовить салат канапе кукуруза куриное филе курица курица рецепты курица с картошкой мясные блюда мясо на праздничный стол новогоднее меню новогодние рецепты новогодний рецепт новогодняя выпечка новый год печенье пирог пирог с мандаринами праздничное праздничные рецепты праздничный рецепт праздничный салат праздничный стол рецепты на новогодний стол рулет рулет из лаваша салат салат на новый год салат на праздник салат на праздничный стол салат рецепт салат с креветками салат с курицей салат с морковью по-корейски салат с сыром салат с фасолью свинной ошеек сладкая выпечка слоеный салат торт ужин холодная закуска холодные закуски
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014