Скумбрія пікантна

Автор: Oksana_sadova 27 Февраля 2017
Скумбрія пікантна
Рибка виходить просто бомбезна.

Ингредиенты

  • заморожена скумбрія 2 шт.
  • цибулина ріпчаста 2-3 шт.
  • вода 200 мл.
  • сіль 1 ч.л.
  • цукор 1 ч.л.
  • приправа "10 овочів" 1 ч.л.
  • мелений коріандр 1 ч.л.
  • олія 70 г.
  • оцет 50 мл.
  • лаврове листя
  • чорний перець горошком
Рибу очистити від нутрощів(шкіру не знімати), нарізати порційними шматочками і викласти в каструлю одним шаром, щоб вони не торкалися. Можна між рибою поклати кружальця цибулі. 
Інгредієнти для маринаду довести до кипіння.
Залити рибу, варити 5-7 хвилин на малому вогні. 
Охолодити та зберігати у маринаді. Смачного!
59

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 27 Февраля 2017
# 0

Люблю скумбрію в усіх видах.Треба спробувати приготувати і так.

Oksana_sadova 27 Февраля 2017
# 0

Рекомендую спробувати, в моїй сім"і  вона пішла на "ура".

konfairy 27 Февраля 2017
# 0

konfairy 27 Февраля 2017
# 0

Незвичайна скумбрия, забрала в КК, але не відкладатиму на довгий час.

Oksana_sadova 27 Февраля 2017
# 0

Це просто бомбезна рибка виходить, щось подібне на консерву і зовсім немає специфічного смаку скумбрії, який я ,наприклад,дуже відчуваю у запеченій рибі

konfairy 28 Февраля 2017
# 0

її аромат непереможний! З мене — звіт!

Oksana_sadova 1 Марта 2017
# 0

Аромат там просто бомбезнийЧекаю з нетерпінням на враження, я за 4 дні цю рибку вже два рази готувала

konfairy 4 Марта 2017
# +1

Риба і справді дуже смачна! Так, маринад забрав аромат скумбрії, вона вийшла ніжна, але я хочу ще трохи витримати її. Спробую завтра, мені здається — вона буде ще краще.

konfairy 4 Марта 2017
# +1

Точно буду так готувати, але оцет треба брати м'якіший (я взяла звичайний, 9%), або взагалі спробую із лимоном. А ще хочу додати оливкову олію.

Я, як та лисичка, пробую кожну годину, не впевнена, що щось залишиться на завтра після вечері

Oksana_sadova 9 Марта 2017
# 0

Дуже  приємно, що рибка сподобалася, а оцет це вже можна регулювати за смаком. Дякую за відгук

konfairy 9 Марта 2017
# +1

О, це не те слово! Я тепер буду готувати її так для салатів замість консервів. А ще дуже смачна цибуля вийшла, та, що залишилася, була перебита блендером і використана у салатах (з буряка та з консервів)! Дуже дякую, Оксана!

Oksana_sadova 9 Марта 2017
# 0

На здоров"ячко! О, цікава ідея з цибулею, спробую  Дякую,Женя

gutka 27 Февраля 2017
# 0

Цікавий рецептик, з приправою "10 овочів" ніколи не готувала, тож треба спробувати. У мене є також гарний рецепт скумбрії під назвою "Добра риба" — згодом поділюсь))) на смак виходить як з консерви, а готувати дуже просто))

Oksana_sadova 27 Февраля 2017
# 0

Дякую,КатяЦей рецепт знайшла в звичайній львівській газеті, спробувала приготувати і дуже засмакувала, так що рекомендую спробувати і  чекаю на твій рецептик смакоти

gutka 27 Февраля 2017
# 0

у львівських газетах бувають гарні рецепти)

Oksana_sadova 1 Марта 2017
# 0

Zmeychka 10 Марта 2017
# 0

Цікавий рецепт! Скумбрію  частенько готуємо в різних варіаціях, а цей рецепт щось новеньке

Oksana_sadova 10 Марта 2017
# 0

Тепер це мій найулюбленіший рецепт скумбрії, дуже просто готувати і смачно виходить)

SvetlanaAnikanova 24 Апреля 2017
# 0

Готувала скумбрію за Вашим рецептом. Мені сподобалась рибка, а інші у моєї родині від неї не в захваті. Найулюбленішним рецептом вона не стане, але на різноманіття її готувати буду.

Oksana_sadova 25 Апреля 2017
# 0

Шкода,що вона не усім сподобалася, бо в моїй сім"ї ця рибка на першому місці, дуже багато друзів робили її робили і задоволені , але в кожного свій смак. Дякую вам за довіру! І до мене можна звертатися на ти

Виктор-иЯ 30 Августа 2017
# 0

трeба спробувати , у нас поважають мариновану рибку. Дякую

Oksana_sadova 31 Августа 2017
# 0

маю надію, що вам сподобається)))

nata1302 15 Июля 02:26
# 0

Дякую за рецепт! 10 овочів в мене не було, додала приправу для риби. Буду готувати ще, тільки оцту трохи меньше добавлятиму, бо для нас за рецептом забагато.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

the patrick the patrick's channel баклажаны на зиму бананы баранина бараньи ребра без глютена блины видео рецепт видео рецепты видео-рецепт видеорецепт вкусно выпечка выпечка в духовке выпечка сладкая горячее блюдо десерт десерт без выпечки домашние заготовки еда завтрак заготовки на зиму закуски здоровая еда интересная заправка к салату как приготовить кекс кексы консервация кукуруза кукуруза в казане кукуруза рецепт кулинария лечо мясо с овощами обед овощи в казане острый перец рецепты печенье пирог пирог со сливами праздничный салат приготовление баранины простой салат простые рецепты рецепт рецепт утки рецепты салатов рыба салат салат на праздничный стол салат с помидорами салат с тмином светлана железняк сладкая выпечка сливовый пирог соус соус к мясу соус к рыбе соус тартар суп торт торт без выпечки узбекистон узбекская кухня узбекская кухня в казане утка хлеб яблоки
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014