Паста "Aglio e olio"

Автор: richinna 26 Сентября 2016
Паста \
Спагетті "Aglio e olio" ("часник і олія") -це дуже просто, швидко і несподівано смачно! 
Якщо ви любите пасту, додайте до неї часниковий соус та вона набудуде зовсім іншого смаку.

Потрібно на 3 порції:

  • Спагетті з твердих сортів пшениці 250 г
  • Оливкова олія 3 ст. л.
  • Часник 3-5 зубч.
  • Вершкове масло 1 ст. л.
  • Перець чилі за бажанням
  • Петрушка за бажанням
  • Пармезан 3-6 ст. л.
Спагетті варити за інструкцією в солоній воді, а тим часом приготувати часниковий соус.
Розігріти оливкову олію разом з подрібненим часником, можна додати ще вершкове масло та перрець чилі за смаком.
Часник не має смажитися,він має прогрітися та віддати аромат оливковій олії. 
Додати подрібнену петрушку та вимкнути вогонь.
До спагетті додати вміст сковороди та перемішати,прогріти ще 1-2 хвилини.

Подавати пасту в часниковому соусі гарячою, посипавши пармезаном. 







Смачного!
60

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Oksana_sadova 27 Сентября 2016
# 0

richinna 28 Сентября 2016
# 0

Zmeychka 6 Октября 2016
# 0

Этот умопомрачительный аромат чесночка, прогретого в оливковом масле, просто не может не прийтись по вкусу!  Спасибо за очередную идею для моего меню

richinna 6 Октября 2016
# 0

на здоровье,это действительно настолько вкусно-насколько просто

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014