Сирно-картопляне пюре

Автор: richinna 1 Ноября 2015
Сирно-картопляне пюре
Картопляне пюре з сиром подається одразу,як приготували і гарячим! т.т. готується в самий останній момент.
Знаю,що таку страву готують у Франції, але не з одним видом сиру і не такими сирами,як у нас.
В мене все просто... українське картопляне пюре і українська моцарела. 
Смачно і дуже сирно!

На 3-4 порції:

  • Картопля 700 г
  • Вершкове масло 100 г
  • Вершки або молоко 100-150 г
  • Сир "моцарела українська" 300 г
Натерти сир на тертушці. 
Зварити картоплю,посолити,злити воду.  
Добре потовкти картоплю, додати прогріте молоко чи вершки разом з вершковим маслом, перемішати. Молоко і масло потрібно додавати теплим чи гарячим,щоб картопля не була сірого відтінку.
Покласти каструлю з картоплею на водяну баню та добавляючи по 80-100 г сиру змішувати з картопляним пюре.
Мішати потрібно тільки в одну сторону,по часовій стрілці чи проти, але тільки в одну!!!
Як тільки перша порція сиру розтвориться в картопляному пюре, додаємо слідуючу і так 3-4 рази.
Сам процес не займає
 багато часу, сир швидко плавиться.
Я навіть отримала задоволення від такого процесу приготування сирного картопляного пюре. 
Правда,грудочки в картопельці з'явились... алеж я не сказала: "добре потовкти картоплю!" помічникам)))))
Смачне картопляно-сирне пюре подавати відразу і гарячим.








Смачного!
45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 1 Ноября 2015
# 0

Однажды наши друзья нас удивили очень вкусным пюре, секрктом которого был пармезан
Моцарела мой любимый сыр, с удвольствием попробую такой вариант ! Спасибо за рецепт 

richinna 1 Ноября 2015
# 0

На здоровье! Ксю, ты поняла,что моцарелла не такая
http://www.chef.com.ua/recepty/kuhni_mira/perec-po-italyanski-s-mocarelloj-mocarella-v-domashnih-usloviyah-6336.html#.VjXl7JMyWWw ,а наша украинская?)))

Bizeshka 2 Ноября 2015
# 0

ммм .... я уявляю, як це смачно

richinna 5 Ноября 2015
# 0

смачно!

OksanaKlochko 4 Ноября 2015
# 0

моя любимая начинка в лепешках хичинах 

richinna 5 Ноября 2015
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014