Оладки з вівсяного толокна на сніданок

Автор: gutka 9 Июля 2015
Оладки з вівсяного толокна на сніданок
Толокно — стародавній та надзвичайно корисний продукт, у його складі  10-15% білка і 5-7% жиру; лецитин, завдяки якому підвищується засвоюваність білка. Також в толокні містяться вітаміни групи B, PP, E; макро і мікро елементи: калій, кальцій, фосфор, залізо, магній, натрій, марганець, і багато інших корисних речовин. Оладки з вівсяного толокна на сніданок готувати легко та швидко.

Ингредиенты

  • толокно вівсяне 1/2 скл.
  • кефір 1 скл.
  • яйця 2 шт.
  • цукор 2 ст. л.
  • олія для смаження
У мисці з"єднати толокно з кефіром.
Додадати яйця з цукром.
Гарно перемішати всі інгредієнти та залишити на 3-5 хвилин.
Далі смажити з тіста невеликі оладки на розігрітій з олією пательні.
Подавати до столу теплими зі сметаною. Я додала ще вишневий соус. Смакота.
Тож будьте здорові і СМАЧНОГО!
Готовь без ограничений!
26

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Саша 9 Июля 2015
# +1

А де можна взяти вівсяне толокно? Чи в блендарі вівсяні пластівці помелити?

gutka 10 Июля 2015
# 0

Купую готовий продукт "Толокно вівсяне" КОЗУБ виробник фірма Діамант ЛТД. Змолоти пластівці думаю вийде вівсяне борошно, а оладки з толокна мають дуже цікавий смак, я б сказала сирний.

Marsella 13 Июля 2015
# 0

Какие они пышненькие!!! 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014