Манник з маком

Автор: richinna 16 Июля 2016
Манник з маком
Швидкий та простий в приготуванні манник з маком на кислому молоці з кукурудзяно-цитрусовим смаком. Довго не черствіє. 
Також можете приготувати дуже смачний і маковий пляцок Маковичок

Потрібно на форму діаметром 17 см:

  • Манка 1 скл.
  • Кисле молоко (кефір) 1,5 скл.
  • Мак 2 ст. л.
  • Цедра лимона+апельсина 1 ст. л.
  • Родзинки 1 ст. л.
  • Ваніль дрібка
  • Кукурудзяне борошно 1/2 скл.
  • Джем 1 ст. л.
  • Яйце (велике) 1 шт.
  • Цукор 150-200 г
  • Розпушувач 1 ч.л.
Манну крупу змішати з кефіром чи квасним молоком 
Додати до манки з кефіром мак(сухий)
Цедру лимону та апельсину
родзинки,та все вимішати.
Залишити на 30 хвилин.
Додати до манного тіста кукурудзяне борошно.
Добре вимішати тісто.
Також додати куряче яйце,цукор та м'яке вершкове масло. 
Якщо масло з холодильника,його можна швидко зробити м'яким таким способом.
Додати джем та розпушувач
Все добре вимішати.
Змастити форму для кексу вершковим маслом та вилити тісто.
Випікати манник з маком та кукурудзяним борошном при 200 град. 30-40 хвилин до готовності,я випікаю в хлібопічці.
Манник з маком виходить вміру мокрим,смачним і запашним. 




Смачного!
24

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014