Пюре із зеленого горошку з тушкованим домашнім півнем

Автор: richinna 31 Марта 2013
Пюре із зеленого горошку з тушкованим домашнім півнем

Тим хто любить горох і хто ні, таке пюре сподобається обов'язково!
Саме смачне пюре яке може бути з гороху, але Вам потрібен буде зелений свіжий чи морожений горошок.
А півень готувала мультиварка, з мінімальною кількістю звичних приправ...м'ясо півня було дуже ніжним,а аромат карколомний!!!

Переводчик Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!

 

 

Готуємо півня в мультиварці:
Півень домашній- 1/2 тушки
Цибуля-2шт.
Морква- 2-3шт.
Лаврове листя-3шт.
Перець чорний горошком- 10-15шт.
Перець духм'яний 10-15шт.
Мускатний горіх 1/3ч.л.
сіль.

Цибулю порізати кубиками, моркву натерти на тертушці з великими вічками.

Викласти овочі на дно мультиварки.
Зверху викласти порізаного півня і залити водою.

Не солити,не перчити та не добавляти ніяких приправ.

Увімкнути програму "тушкування" на 3 години.
Через 2,5 години додати спеції і тушкувати ще півгодини.
Для пюре на дві порції:

Зелений морожений або свіжий горошок-0,5 кг
Цибуля -1шт.
вершки 100-120г
сіль,перець,
вершкове масло+олія=2ст.л.
Горошок висипати в окріп і варити 10 хвилин. Відцідити і занурити в льодяну воду на 2-3 хв.

На вершковому маслі з олією обсмажити цибулю до м'якості.


 

 

 

 

 

 

 

Додати горошок. Прогріти під кришкою 3 хвилини.

 

Посолити,поперчити та додати вершки. Прогріти ще 1хв.





Все  збити "ногою" блендера в горохове пюре.

Подавати з домашнім смачненьким півником)))

Смачного!

85

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
julinka 31 Марта 2013
# 0

манящий цвет

richinna 31 Марта 2013
# 0

Marsella 31 Марта 2013
# 0

Зелена пюрешка дуже смачна

Zmeychka 1 Апреля 2013
# 0

Каждый год замораживаю несколько кг зеленого горошка, а на пюре из него никак не созрею

richinna 1 Апреля 2013
# 0

ой, а я после того как его попробовала, теперь буду ведрами замораживать
если у тебя еще есть горошек попробуй хоть одну порцию, тогда точно будешь знать... тем более что готовится 15-20 минут

Zmeychka 1 Апреля 2013
# 0

Доели последний недели две назад  Буду ждать уже свежий...

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014