Малиновий гострий соус

Автор: richinna 26 Июня 2016
Малиновий гострий соус
Ягідні соуси все більше і більше заповнюють місця традиційних овочевих соусів у моїй родині. Сьогодні ароматний малиновий гострий соус, який ідеально підходить до індички, курки і свинини. 
Також можете приготувати: 
Ягідний соус з йошти  
Сливову аджику  
Томатно-фруктово-ягідний соус  
Соус ткемалі  
Вишневий кисло-солодкий соус 

Потрібно:

  • Малина 0,5 л
  • Цукор 2ч.л.+ 4 ч.л.
  • Цибуля ріпчаста(середня) 1 шт.
  • Часник 2-3 зубчики
  • Сіль 1/2 ч.л.
  • Перець чілі(перцюга і т.д.) 1 шт.
  • Олія 1 ст. л.
  • Бальзамічний оцет 1 ст. л.
  • Яблучний оцет 1 ст. л.
Малину проварити з 2 ч.л. цукру декілька хвилин,щоб малина стала м'якою та пустила сік. 
Перетерти малину через сито 
щоб вийшло малинове пюре без кісточок, приблизно 200-250 мл
На сковороді розігріти олію та протушити в ній мілко порізану цибулю, додати гострий перець і подрібнений часник. Якщо є змога,додайте свіжу нарізану перцюгу без насіння.
Я додала сушений маленький перець,який виявився дуже гострим.
Вилити малинове пюре до сковороди,сіль і цукор та тушкувати 3 хвилини на повільному вогні,помішуючи.
Коли соус почне гуснути влити бальзамік та яблучний оцет,перемішати та тушкувати ще 1-2 хвилини.
Перебити малиновий соус до м'яса блендером. 
Якщо Ви додасте мілко нарізану свіжу перцюгу,то соус можна залишити не перебиваючи до однорідності.
Запашний і ароматний малиновий гострий соус добре смакує з індичкою,куркою та свининою. 







Смачного!
45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
gutka 26 Июня 2016
# 0

люблю такі ягідні соуси, спробую)

richinna 26 Июня 2016
# 0

Дякую,Катя! Якщо любиш ягідні соуси,то впевнена,що тобі сподобається

Zmeychka 28 Июня 2016
# 0

Обожаю такие соусы с мясом! 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014