Сушка: Слива

Автор: richinna 11 Сентября 23:21
Сушка: Слива
Сушені сливи для мене найсмачніші з усіх фруктів. Вони виходять вміру м'якими і солодкими з незначною кислинкою

Потрібно:

  • Слива( не перестигла) 2 кг
Сливу помити,просушити та видалити кісточку. 
Розрізати на часточки за бажанням. Я ріжу на 6-8 часточок, можна на чотири,а можна сушити половинками.
В сушарці сушити сливу при 70 град. три години, та 5-8 годин при 60 градусах. 
Зберігати в пакеті з застібкою або скляній банці в сухому прохолодному місці. 






Смачних та корисних,Вам, заготовок на зиму!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 11 Сентября 23:37
# 0

Покажи как ты сохраняешь сушеные сливки

richinna 11 Сентября 23:41
# 0

Ксюша 11 Сентября 23:45
# 0

Дякую

richinna 11 Сентября 23:44
# 0

они у меня долго не сохраняются,от меня их надо прятать))) сегодня ведро слив купила,буду еще сушить. Все зависит от степени сушки, так чтоб наверняка,то лучше всего хранить на дверях холодильника в пакетиках таких, у меня в шкафчике хранятся.

gutka 14 Сентября 10:08
# 0

Супер, шкода що цього року у мене сушка перестала працювати.....Я от тільки яблук насушила на підвіконні, літо було спекотним)

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014