Мексиканський соус Сальса / Острая сальса

Автор: richinna 8 Сентября 22:20
Мексиканський соус Сальса / Острая сальса
Класичний соус сальса складається з дрібно нарізаних томатів, перцю чилі (зазвичай це серрано або халапеньйо), цибулі, часнику з додаванням чорного перцю. Гостроту соусу додають в першу чергу перець чилі, а потім цибуля, часник і чорний перець. 

Потрібно:

  • Оливкова олія 2 ст. л.
  • Цибуля 1 шт.
  • Пеперончино (чилі) 1-2 шт.
  • Перець болгарський 1/2 шт.
  • Томатний сік або свіжі помідори 300 мл
  • Часник 3 зубч.
  • Петрушка 1/3 пучка
  • Сіль,перець чорний за смаком
Я порізала цибулю разом з гострим перцем та смажила на олії в сковороді. 
Щодо перцю,це просто жах!
Перша помилка: я взяла 2 штуки манюсінького перчика та порізала разом з насінням. 
Друга помилка: я смажила його разом з цибулею. 
На кухні неможливо було дихати,такий він гострий! Додавайте пеперончино в кінці приготування і обов'язково видаліть насіння!
Коли цибуля стане прозорою додайте порізаний кубиком болгарський перець.
Обсмажте овочі 3 хвилини.
Влийте в сковороду свіжовичавлений томатний сік або мілко наріжте помідори без шкірки.
Коли сальса почне гуснути, додайте подрібнений часник і петрушку.
Перемішайте та через одну хвилину вимкніть вогонь.
В мене вийшла дійсно гостра мексиканська сальса, дуже гостра! 
Охолоджений соус Сальса подають до риби, м'яса, птиці, перших страв і до популярних кукурудзяним начос чіпсів по-мексиканськи та буріто. 



Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
julinka 11 Сентября 11:10
# 0

Этот перчик украшает твой подоконник?

richinna 11 Сентября 11:46
# +1

Да,это мой новый житель купила на рынке за 10 грн. красавца я каждый год осенью покупаю, но такой еще не попадался на нем перчиков...на 5 лет хватит 

julinka 11 Сентября 18:17
# 0

хорошие у вас цены, у нас за 10 гривен только горшок можно купить пустой

richinna 11 Сентября 18:29
# 0

он в обрезаной 1,5л бутылке растет жаль что однолетний

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014