Риба запечена в гірчиці / Красноглазка запеченная в горчице

Автор: richinna 2 Апреля 2015
Риба запечена в гірчиці / Красноглазка запеченная в горчице
Красноглазка-риба сімейства окуневих.За смаком нагадує скумбрію або треску.                 Філе красноглазки збагачене мікро- і макроелементами, і цілим комплексом вітамінів. Серед них, вітаміни групи A (ретинол, провітамін A), представники B-групи (рибофлавін B2, тіамінB1), аскорбінова кислота (вітамін C), вітамін PP та його PP-ніаціновий еквівалент. М'ясо красноглазки багато мінеральними речовинами: залізом, міддю, хромом, кальцієм, натрієм, фтором та іншими, що зміцнюють організм, елементами. Баланс білків і жирів у ньому оптимальний (30% на 70% відповідно).
Дуже схожа за смаком на скумбрію чи тріску, за структурою м'ясо красноглазки- як у скумбрії,але більш жорстке,як у тріски))))
Ще мінус в тому,що в потрібно чистити від луски(а скумбрію-ні),але в півтора рази дешевше,ніж скумбрія! Про тріску-ні слова)))
Перед тим, як чистити красноглазку,краще спочатку обрізати плавники.
Посистити рибу, відрізати голову, вичистити  нутрощі,помити та підчушити бумажним рушником.
Я маринувала красноглазку двома способами:
1) Домашній майонез+ гірчиця.
Надрізала додатково красноглазку по хребту,щоб швидше промаринувалась.
Змішала майонез з гірчицею,та добре змастила красноглазку.
В середину риби - імбир та лимон.
2) Лимон+тім'ян+спеції.
Красноглазку помістити в рукав для запікання та запікати при 180 градусах  25-30 хвилин.

Запекти рибу без рукава під грилем 5 хвилин.
Смачного!
50

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 2 Апреля 2015
# 0

Я тоже люблю рыбу с майонезом и с лимоном! Такую пока не встречала, но будем искать!

richinna 2 Апреля 2015
# 0

Я сама случайно на нее наткнулась в магагзине! Стоила 35 гривен за кг,сейчас 41 с копейками)))

konfairy 2 Апреля 2015
# 0

Тогда  мало шансов её "поймать" Но будем стараться

richinna 2 Апреля 2015
# 0

в смысле,замороженная)))))

Marsella 4 Апреля 2015
# 0

Я вот сейчас нерку запекаю! Где фото готовой красноглазки  в горчичном маринаде??

konfairy 5 Апреля 2015
# 0

Да-а..."ну, что тебе сказать про Сахалин?..." То у тебя семга, то нерка... а кстати, это кто, вообще

richinna 5 Апреля 2015
# 0

Съели))))) если бы ты знала,сколько у меня фото-рецептов без заглавных фото,готовлю фоткаю а заглавное.... думаю,пусть остынет или поедим и потом сфоткаю)))) не пойму чи  девичья память, чи старческий слероз)))))

Zmeychka 6 Апреля 2015
# 0

Я только представила аромат от начинки... слюнки так и потекли! Хорошая рыбка у вас там в магазинах попадается!

richinna 6 Апреля 2015
# 0

ага,это мы просто ближе к морю

Zmeychka 6 Апреля 2015
# 0

смех смехом, а у нас сейчас супермаркеты и торговые центры один за другим закрываются... так там не то что рыбу, самое необходимое не найдешь! 

richinna 16 Апреля 2015
# 0

Янусик,ты же знаешь! Если что,звони, в беде не оставим!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014