Смажена картопля в кожусі

Автор: richinna 9 Февраля 2016
Смажена картопля в кожусі
Картопля смажена в кожусі виходить з хрусткою і смачною скоринкою,та печеною і соковитою всередині. По соковитості - схожа до картоплі запеченої на солі, по приготуванню - до картоплі печеної на сковороді.

Потрібно:

  • Картопля (невелика) 1 кг
  • Олія 100 г
  • Спеції для картоплі 1 ст. л.
  • Часник за смаком
Картоплю потрібно добре вимити щіткою і просушити. 
Зробити по довжені виделкою борозенки. 
Я почала робити виделкою, але потім надрізала ножем,мені так зручніше. 
Тобто прорізати потрібно тільки шкірку.
На сковороді розігріти олію. 
Викласти картоплю та накрити кришкою, смажити під кришкою на повільному вогні 10-15 хвилин,залежно від розміру картоплі.
Перевернути картоплю на інший бік.
Посипати спеціями для картоплі і сіллю,якщо в приправі її немає. 
Накрити кришкою і смажити  до готовності,ще хвилин 10. 
Зняти кришку,провірити готовність ножем та підсмажити без кришки ще 2-3 хвилини.
Додати подрібнений часник до смаженої картоплі в кожусі на сковороді, підкинути декілька разів та подавати гарячою. 






Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014