Картопля запечена на солі

Автор: richinna 21 Января 2016
Картопля запечена на солі
Картопля запечена на солі виходить соковитою і повітряною всередині, а намазанка із печеного часнику з вершковим маслом і зеленню, надає їй особливого аромату і смаку.

Потрібно:

  • Картопля 1-1,5 кг
  • Часник 3-4 головки
  • Олія для змащення
  • Сіль крупна кам'яна або морська 1 кг
  • Розмарин 1 ст. л.
Сіль висипати в деко шаром 1 см.
Посипати розмарином. 
Викласти на сіль картоплю і часник. 
Закрити фольгою та запікати при 200 град. 30-40 хвилин.
Через 30 хвилин,зняти фольгу, забрати  запечений часник.
Картоплю перевернути, змастити олією та запікати ще 15-20 хвилин до готовності(без фольги)

Для запашної намазанки до картоплі:

  • Печений часник 3-4 шт.
  • Масло вершкове 100 г
  • Зелень люба(петрушка) 0,5 пучка
  • Сіль,перець чорний мелений за смаком
Запечений часник почистити. 
Змішати з маслом та подрібненою зеленню.
Посолити та поперчити намазанку за смаком.
Добре розтерти часникову намазанку.
Готову запечену картоплю розрізати навпіл та намастити намазанкою із печеного часнику,вершкового масла і зелені. 

Дуже смачно і ароматно!  А з  оселедцем соленим з лимоном... ммммм...



Смачного!
70

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Bizeshka 22 Января 2016
# 0

ммм... вкусно и интересно приготовлено!

Zmeychka 25 Января 2016
# 0

Мимо печеной картошечки от Инны невозможно пройти мимо! Утащила!

richinna 27 Января 2016
# 0

На здоровье,Янусик!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014