Кокосове печиво "Хвилинка"

Автор: richinna 8 Апреля 2016
Кокосове печиво \
Є рецепти,які хочеться опублікувати "вже,і ще на вчора"))) Якщо Ви любите кокос,як я,цей рецепт для Вас!
 Неймовірно ароматне,смачне і швидке печиво,яке готується максимум 10 хвилин, при цьому 1-2-3 хвилини випікається (залежить від духовки)! 
Рекомендую випікати це печиво пізно ввечері або зранку перед роботою,тому що воно ще має вистоятися і дозріти.

Потрібно:

  • Горіх грецький або за смаком 1/2 скл.
  • Родзинки 1 ст. л.
  • Шоколад 35 г
  • Стружка кокосова 75 г
  • Білок яєчний 2 шт.
  • Цукрова пудра 2/3 скл.
  • Сік лимону 3-5 крапель
Розігріти духовку до максимальної температури!!! В мене макс.230 град.,тому моє печиво випікалося 2,5 хвилини, при температурі 260 град. печиво випікається 1 хвилину.
Шоколад( в мене дропси і білий натертий), родзинки,мелений горіх і кокосову стружку перемішати.
В курячий білок додати сік лимону.
Взбити міксером 2-3 хвилини, додати цукрову пудру і збивати до стійкої піни.
Додати до збитих білків горіхово-кокосово-шоколадну суміш, та легенько вимішати.
Застелити деко фольгою,блискучою стороною догори. 
На деко формуючи печиво викладати тісто приблизно по 1 ст.л.(без верху) легенько приплюснути зверху.
Випікати в добре розігрітій духовці при 270-260 град. 1(одну) хвилину, при 230 град. 2-3 хвилини. 
Як тільки печиво почне рум'янитися по краю,  одразу виключити духовку і залишити печиво в духовці,не відкривати!!!
Кокосове печиво стане рівномірного кольору через деякий час.
В гарячій духовці печиво само дійде до потрібного стану, як мінімум кокосовому печиву потрібно вистоятися 3-4 години.
Я не любитель пекти печиво, але це кокосове печиво я печу і буду пекти із задоволенням! 

Ну і експерементувати,як завжди))) 






Смачного!
55

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 8 Апреля 2016
# 0

Ніжне печиво 

richinna 8 Апреля 2016
# 0

Сегодня уже двойную порцию сделала по-заказу)))))) Чувствую,не скоро надоест,сама бы ела каждый день

konfairy 9 Апреля 2016
# 0

И я!!! Обожаю кокосовую стружку

richinna 14 Апреля 2016
# 0

gutka 10 Апреля 2016
# 0

Дуже  смачний склад печива.

richinna 10 Апреля 2016
# 0

Так,печиво суперове! Але тепер думаю,що з жовтками робити?

Zmeychka 13 Апреля 2016
# 0

Кокос — моя слабость! В КК! Спасибо!

richinna 14 Апреля 2016
# 0

и моя, и дочки!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

блюда из курицы быстрое блюдо быстрые пирожки выпечка выпечка без теста говядина в собственном соку диетический рецепт египетська кухня еда проста завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запіканка зелені помідори кабачки как приготовить как приготовить запеканку как приготовить мясо капуста картопля картофель картофельная запеканка каша консервація котлеты крабовые палочки курица лавш ленивые пирожки морква мясо в собственном соку овочі овощи с мясом отбивные паста пирог пироги пироги с ягодами пирожки пирожки из хлеба помидоры простой рецепт піта рататуй-13 рататуй13 рецепт з фото рецепт запеканки из кабачков рецепт приготовления мяса рецепт українською рубленные котлеты руе рулет рулет из лаваша с вишней с малиной с ягодами салат свинина сладкое сніданок сосиски сыр творог торт торт без выпечки тыква ужин черрі чеснок
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014