Котлети з пшоняної каші та сиру

Автор: gutka 8 Сентября 2015
Котлети з пшоняної каші та сиру
Котлетки з пшоняної каші та сиру виходять дуже смачними та ароматними. А оскільки пшоняна каша - джерело цінних для організму речовин, то страви з неї повинні обов'язково урізноманітнити Ваше меню.

Ингредиенты

  • пшоно 0,5 скл.
  • сир твердий 50 г.
  • бринза 50 г.
  • яйця курячі 2 шт.
  • сіль за смаком
  • подрібнена зелень петрушки 2-3 ст. л.
  • борошно для паніровки
  • олія для смаження
Приготувати пшоняну кашу на воді/молоці згідно інстукції на упаковці (перший раз обов'язково промити крупу кип'ятком!). 
У зварену  і охолоджену пшоняну кашу додаємо яйце, тертий сир, бринзу і дрібно нарізану зелень петрушки. Посолити до смаку, враховуючи, що сир і бринза солоні.
Замість петрушки можна додати подрібнену зелену цибулю.
Гарненько перемішати, розділити масу на 12 рівних частин, мокрими руками сформувати котлети і запанірувати їх у борошні.
Смажити на розігрітій пательні до рум'яної скоринки з двох сторін на рослинній олії (у мене ріпакова).
Пшоняні котлети/биточки також можна запекти в духовці, так страва вийде більш дієтичною.
Подавати зі сметаною або грибним соусом.
Смачного Вам!
31

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 8 Сентября 2015
# +1

полезное блюдо!

gutka 10 Сентября 2015
# 0

дякую) 

Ксюша 17 Сентября 2015
# 0

Цікава страва! 

Zmeychka 29 Сентября 2015
# +1

Очень хороший рецепт! В моей семье пшено только я ем Вот как им доказать что это и вкусно, и полезно!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014