Гарнір з моркви або морква-гриль

Автор: richinna 16 Ноября 2015
Гарнір з моркви або морква-гриль
Поки ще, морква дуже соковита і солодка,приготуйте гарнір з моркви під грилем чи в духовці. Це дуже смачно і корисно.  
Також можна приготувати овочеве асорті в медовому соусі.

Потрібно:

  • Морква приблизно однакового розміру
  • Сіль,трави сухі за смаком
  • Олія оливкова 1 ст. л.
  • Вершкове масло 2 ст. л.
  • Зелень(петрушка) 0,5 пучка
Моркву почистити та якщо груба розрізати повздовж на двоє.
Нагріти на сковороді-гриль 1 ст.л. олії і 1 ст.л. вершкового масла.  
Смажити моркву на великому вогні з обох боків по 2-3 хвилини. 

Зі сковороди зняти ручку, додати на моркву ще 1 ст. л. вершкового масла, посолити та посипати травами. 

Покласти сковороду з морквою в аерогриль чи духовку та запікати при 200 град. 20 хвилин.
  Морква має трохи зморщитися. 
Посипати гарнір з моркви подрібненою зеленню. 
Дуже смачна запечена морква-гриль!








Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014