Мамині пиріжки

Автор: Nenenotka 8 Апреля 2012
Мамині пиріжки

 

 

Я дуже люблю мамині пиріжки, вони мені найсмачніші в світі. Ось на днях спекла по маминому рецепті. Дивіться що вийшло. Сподіваюсь Вам сподобається 



 

 

 

Нам потрібно:

  • 0,5 л. молока
  • 3 яйця
  • 1ст.цукру
  • 0,5 пач. дріжджів
  • 50гр. масла
  • 2 ст.л. олії
  • 1 ст.л. сметани(магазинної)
  • ванільний цукор
  • мука

 

 

Спосіб приготування:
Готуємо опару:
Молоко підігріваємо (щоб воно було трішки тепленьке) добавляємо яйця збиті з цукром, дріжді і трішки муки. Усе перемішуємо, маса має вийти як густа сметана. Опару лишити на 1 годину.
Через певний час добавляємо ванільний цукор, розтоплене масло, олію, сметану і муку. Замішуємо тісто і лишаємо його щоб нарухалось приблизно на 1 годину. Коли тісто нарухалось виробляємо пиріжки з будь-якою начинкою, у мене були з малиною, аличою і абрикосами, даємо пиріжкам на деко ще трішки підрухатись і випікаємо до готовності.

20

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014