Домашня грибна приправа або грибна приправа в домашніх умовах

Автор: richinna 30 Марта 2014
Домашня грибна приправа або грибна приправа в домашніх умовах

Запашна грибна домашня приправа без хімії та ГМО!!! В якості консерванту виступає морська сіль.
Для супів,бульйонів,до картоплі та овочів,до м"яса та соусів...

Гриби сушені(білі)- 50 г
Сіль морська(крупна харчова)- 1,5 ч.л.
Гриби можуть бути білі та не тільки. Але майте на увазі,що з іншими грибами колір бульйонів буде темним.

Гриби викласти в кавомолку, присипати сіллю та перемолоти в порошок.
Зберігати домашню грибну приправу в стерилізованій скляній баночці з кришкою та в прохолодному сухому темному місці.

 

95

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 30 Марта 2014
# 0

спасибо, хазяюшка 

richinna 30 Марта 2014
# 0

на здоровье

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014