Конвертики з лінивого дріжджового листкового тіста

Автор: richinna 7 Мая 2014
Конвертики з лінивого дріжджового листкового тіста

Тісто виходить дуже смачним і універсальним, як для солодкої так і соленої випічки.
Мої конвертики фаршировані грибами з сиром,які обгорнуті в тоненьку філейку та тісто. 

Тісто:
200 г маргарину
3 ст. борошна
3 ч.л. сухих дріжджів
1 яйце
1 ст.л. цукру
вода

В чашу блендера всипати борошно та порізати холодний маргарин.
Перетерти муку з маргарином.

Якщо ваші дріжджі не потрібно розводити водою,то додайте їх до борошна і маргарину відразу.
В гранчастій склянці(250 мл) збити виделкою одне яйце з цукром.
Якщо дріжджі потрібно розводити водою, розведіть їх в 100 мл води,додайте до яйця і долийте води до повного стакана.

Якщо дріжджі додали до борошна,тоді просто долити воду до повної склянки.

Вилити суміш в блендер до борошна з маргарином,та замісити тісто.

Тісто може бути трохи липким,але це не важливо!
Складіть тісто в торбинку та відправте в морозилку на 40 хвилин. 
Я ділю на дві частини, зав'язую пакет та приминаю качалкою, так тісто легше потім розкачувати і в морозилці воно 30 хвилин.
Приготуємо начинку:

Гриби обсмажити з цибулею,остудити.Додати сир( в мене пастоподібний"Янтарь" чи "Дружба") -перемішати.
Філейку порізати тоненько на 0,3 см (її потрібно підморозити,тоді легше нарізати) 
Відбити,посолити та поперчити.
Тісто розкатати,підсипаючи борошно.
Порізати на квадрати. Зверху викласти свинину та гриби.


Спочатку загорнути конвертиком м'ясо.
Потім загорнути в тісто.

Змастити конвертики з лінивого дріжджового листкового тіста яйцем.
Випікати при температурі 180-200 град. 25-30 хвилин.

Смачного!

70

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Tania_JustCookIt 7 Мая 2014
# 0

Интересный рецепт. Стоит попробовать.

richinna 8 Мая 2014
# 0

Пробуйте на здоровье!

Ксюша 7 Мая 2014
# 0

richinna 8 Мая 2014
# 0

чего танцуем?

Ксюша 8 Мая 2014
# 0

рецепт понравился, а мясо перестала есть, остается танцевать 

Zmeychka 10 Мая 2014
# 0

Вкуснятина!

richinna 5 Июня 2014
# 0

Спасибо!

Меланка 4 Июня 2014
# 0

Рецептик просто обалденный! 

richinna 5 Июня 2014
# 0

Спасибо, Леночка!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014