Кабачки карамелізовані в соусі теріякі

Автор: richinna 23 Июня 2016
Кабачки карамелізовані в соусі теріякі
Одночасно і солодкі, і солоні кабачки, смажені та карамелізовані в соусі теріякі. Здивуйте своїх близьких новим смаком і таким простим,легким та смачним гарніром з кабачків.

Потрібно:

  • Кабачки молоді 3-5 шт.
  • Олія+вершкове масло по 1,5 ст. л.
  • Соус теріякі 2-3 ст. л.
Розтопити вершкове масло з олією, увімкнути великий вогонь та викинути на сковороду порізані кабачки.  
Кабачки мають бути в один шар,візміть сковороду велику в діаметрі. 
Смажити кабачки на великому вогні підкидаючи чи легенько помішуючи зі всіх сторін до гарного кольору.
Коли кабачки будуть напівготовими, влити соус теріякі та перемішати. Соус має обволікати кабачки з усіх боків. 
Карамелізувати кабачки в соусі теріякі ще 2-3 хвилини.

Зняти з вогню майже готові кабачки та подавати,ще за 2-3 хвилини кабачки доготуються самі,головне їх не пережарити,вони мають тримати форму. 
Подавати кабачки карамелізовані в соусі теріякі в якості гарніру або як самостійну страву. 
Перед подачею можна окропити соком лимону або додати часник. 


Смачного!
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Zmeychka 25 Июня 2016
# 0

Для меня такое в самый раз! Обожаю сладко-соленый вкус

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014