Пиріжки-булочки з мізками / Пирожки-булочки с мозгами

Автор: richinna 29 Января 2015
Пиріжки-булочки з мізками / Пирожки-булочки с мозгами
Смачні пиріжки-булочки з мізками та зеленим горошком, а також цікава їдея ліплення пиріжків чи булочок з різними начинками.

Дріжджове тісто:

  • Картопля 100 г
  • Кабачок 100 г
  • Відвар від кабачка та картоплі 200 мл
  • Олія 6 ст. л.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Сіль 1 ч.л.
  • цукор 1 ст. л.
  • Дріжджі сухі 1 ч.л.
  • Борошно 600 г
Картоплю відварити разом з кабачком заливши двома склянками води.
Злити відвар в склянку,картоплю з кабачком розтовкти товкушкою. Остудити.
Кабачок можна замінити на картоплю або картоплю на кабачок, як в часникових булочках.
В мене був один невеличкий цукіні,на кекс з кабачка було маловато, м'якоті кабачка було як раз 100 г )))


Додати до пюре та відвару сіль,цукор,яйце та олію.
Борошно та дріжджі. 
Замісити дріжджове тісто та залишити,щоб підходило.
В мене над цим працює завжди ХП. 

Для начинки:

  • Мізки(свинячі чи телячі) 500 г
  • Цибуля 2-3 шт.
  • Зелений горошок(консервований) 200 г
  • масло для жарки
  • сіль,перець
В мене свинячі мізки були почищені від плівки,відварені в підкисленій оцтом воді 5 хвилин і заморожені.
Цибулю та мізки порізати на кубики. Смажити зі спеціями на маслі.
Остудити мізки смажені з цибулею та додати консервований горошок. Перемішати.
Тісто розділити на 18-20 частин.
Розкатати овал,викласти начинку виделкою по всьому тісту,як на фото.
Скрутити тісто з начинкою в трубочку.
Защипати по краю тіста.
Скрутити равликом пиріжок.
Зовні мвє бути та сторона тіста,яка товстіша т.т. де тісто наклалося на тісто без начинки.
Придавити пиріжок качалкою,прокрутивши декілька раз качалку по пиріжку.

Викласти пиріжки-булочки на змащене маслом деко, змастити яйцем та витримати в теплому місці 15-20 хвилин,щоб підійшли пиріжки.
Випікати булочки-пиріжки в духовці при темп. 200 град. 30-40 хвилин.
Такі пиріжки - булочки дуже добре смакують з бульйоном або першими стравами.
Смачного!
60

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 29 Января 2015
# +1

Булочки с мозгами! Во-от, даже булочки с мозгами...: Иннуш, уверена, что это очень вкусно! Друзья из Хмельницкого рассказывали, а приготовить не решалась. Но тебе верю на все 100. Булочки очень красивые!

richinna 29 Января 2015
# 0

Я когда-то мозги первый раз кушала на свадьбе,жареные... сидела и думала... что за такая вкусная рыба и не одной косточки Сама готовила мозги первый раз,вернее пирожки с ними,получилось очень-очень вкусно

konfairy 29 Января 2015
# 0

Вот-вот, друзья тоже говорили о жареных с лучком!

Marsella 29 Января 2015
# 0

не люблю я субпродукты.. Уверена, Иннуш, что ты сделала вкусно.

richinna 29 Января 2015
# 0

гадали долго  с чем пирожки... Версии были разные,но остановились на тунце

25092010 29 Января 2015
# 0

Апетитно. 

richinna 29 Января 2015
# 0

Спасибо!

Rina 29 Января 2015
# 0

Інно, Ви не перестаєете дивувати нас)

Юльча 29 Января 2015
# +1

Обалденные аппетитные булочки!!!!! Никгогда бы не подумала, что внутри начинка из субпродуктов!
Я бы назвала их "Умные булочки")))) с мозгами-то ведь!!!!

Marsella 29 Января 2015
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014