Фарширований судак

Автор: Galyna 22 Декабря 2009
Фарширований судак

Одразу обмовлюсь, що для фарширування підійде нетільки судак — це може бути скумбрія чи форель, наприклад. Страва виходить ніжна і пікантна одночасно.

Кількість інгридієнтів дуже залежить від розміру риби. Оцініть скільки для Вашої рибки знадобиться сиру перемішаного з зеленню в рівних пропорціях.

А загалом нам потрібно:

Тушки судака
Твердий сир
Зелень
Лимон
Часник
Сир ми натремо і перемішаємо з нарізаною зеленню (кріп+петрушка)
Рибу помиємо, натремо улюбленими спеціями до риби, змастимо оливковою олією
Наріжемо лимон тонкими скибочками

Часник поділимо на зубчики і кожен зубчик притиснемо пласким боком ножа, щоб часник потріскався і краще віддавав свій аромат
Фаршируємо рибу сумішшю сиру та зелені, вкладаємо всередину зубчики часнику, зверху рибу обкладаємо лимоном
Загортаємо в фольгу і ставимо в духовку приблизно на 40 хвилин
Смачного!

 

87

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
iron_berry 22 Декабря 2009
# 0
Так аппетитно выглядит Смакота Я думаю, этот рецепт вообще можно смело отправлять на конкурс "Новогодняя формула" Особенно актуален к Рождественской Вечере, если вместо сыра в начинку кусочки помидора с зеленью положить
Galyna 23 Декабря 2009
# 0
Дякую Фотографувала рецепт ще до кокурсу, тому не використовувала нiякоi оворiчноi атрибутики — от i не вiдправила його на конкурс. Iдея з помiдорами в начинцi для святвечора менi здаеться просто чудовою — вiзьму на замiтку
Ксюша 23 Декабря 2009
# 0
да, согласна с iron_berry, рецепт хорош, ай-да на конкурс рождественских рецептов! голосуем смело
OksanaKlochko 22 Декабря 2009
# 0
Такое я люблю
marusha 25 Августа 2013
# 0

Очень-очень вкусно, спасибо большое за рецепт

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014