Свинина з овочами

Автор: richinna 17 Октября 22:45
Свинина з овочами
Проста і смачна страва зі свининою та овочами, яка готується за 10 хвилин. Соус теріякі надає страві абсолютно новий і насичений смак, а лимонна цедра ароматну нотку свіжості. 

Потрібно на 3 порції:

  • Свинина 300 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Брокколі 200 г
  • Спаржева фасоля 150 г
  • Болгарский перець 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Пюре зі свіжих томатів 5 ст. л.
  • Часник 2 зубч.
  • Цедра (жовта частина) 1/2 лимона
  • Соус теріякі 3 ст. л.
  • Сіль,перець,марокканська суміш спецій за смаком
  • Цукор(коричневий), тім'ян(сушений) по 1 ч.л.
  • Олія оливкова 3-4 ст. л.
  • Масло вершкове 1 ст. л.
  • Перцюга свіжа(без насіння) 1/3 шт.
Все готується швидко і на великому вогні, тому краще якщо всі інгредінти будуть підготовлені і під руками. 
На сковороду влити олію, увімкнути великий вогонь та одразу додати порізану крупним кубиком цибулю. Додати порізану на смужки свинину. 
Суцвіття брокколі і спаржеву квасолю (в мене заморожені), свіжі можна попередньо бланшувати, додати до сковороди.
Болгарський перець і моркву нарізати смужками,
додати до сковороди зі свининою та овочами і посипати коричневим цукром. 
Підсмажити овочі підкидаючи 2-3 хвилини.
Додати заморожене томатне пюре або влити томатний сік, тім'ян, марокканську суміш спецій,свіжомелений перець, та смужки перцюги. Тушкувати ще 1-2 хвилини. 
Влити до сковороди з овочами і м'ясом соус теріяки, підкидати сковороду зі стравою на вогні ще 1 хвилину. В кінці додати подрібнений часник, цедру лимону,вершкове масло та вимкнути вогонь. 
Подавати страву з овочів зі свининою гарячою або теплою, як самостійну страву або з улюбленим гарніром. 


Смачного!
31

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 18 Октября 09:48
# 0

Моё, моё, моё!!! Супердиетическое!Спаржевой фасольки у меня нет, зато всё остальное в избытке. Только мяска мне придется побольше положить, мои стараются овощи обходить по возможности!

Oksana_sadova 18 Октября 10:22
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014