Салат з тунцем в кисло-солодкому соусі

Автор: richinna 7 Января 22:09
Салат з тунцем в кисло-солодкому соусі
Вигаданий мною салат з тунцем на новорічний стіл-перевершив всі мої очікування і був з'їдений найперший і до останнього шматочка.

Потрібно:

  • Тунець в кисло-солодкому соусі 1 баночка
  • Пікінська капуста(маленька) 1 шт.
  • Оливки зелені(з анчоусами) 10-12 шт.
  • Зелена цибуля 3-5 шт.
  • Пармезан 75 г
  • Сухарики білі (домашні) 3-4 ст. л.
  • Бальзамічний соус 1 ст. л.
  • Олія печінки тріски,гірчиця в зернах,сік лимону для заправки
Тунець залитий кисло-солодким соуом зі шматочками ананасу, цибулі, болгарського перцю та помідорами перемішати виделкою, щоб тунець подрібнився на маленькі кусочки.
Пікінську капусту крупно порізати та викласти на блюдо гіркою.
Зверху викласти кусочки тунця разом з кисло-солодким соусом.
Оливки з анчоусами порізати кружальцями на 3-4 частини. Викласти на блюдо з салатом.
Притрусити салат з тунцем подрібненою зеленою цибулею.
За допомогою овочечистки настругати пармезан. 
Посипати сухариками та полити заправкою з олією від печінки тріски з гірчицею і соком лимону.
Полити салат бальзамчним соусом і подавати салат з тунцем в кисло-солодкому соусі до столу. 



Смачного і Веселих Вам Свят!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Oksana_sadova 7 Января 22:11
# 0

Дуже класний салатик

richinna 7 Января 22:13
# 0

так і є,мої сказали що він неймовірно смачний,саме з цим тунцем він неперевершений! Дякую,Оксана!

Oksana_sadova 7 Января 22:15
# 0

За таким тунцем подивлюся , бо в нас переважно продають простий  

richinna 7 Января 22:25
# 0

треба питати, де з Польщі товари продають

Oksana_sadova 7 Января 22:32
# 0

після свят подивлюся, у Львові таких точок багато

richinna 7 Января 22:27
# 0

я взяла на пробу...то нам дуже засмакував, пішла ще останні 3 баночки забрала

konfairy 9 Января 17:28
# 0

Ммм, яка професійна подача! Такого тунця у нас точно не має, спробую взяти звичайний.

richinna 9 Января 17:32
# 0

спробуй,але зі звичайним такого результату не гарантую і соус бальзамічний обов'язково

konfairy 9 Января 17:38
# 0

а як звичайний тунець залити кисло-солодким чілі та залишити на ніч?.Є, є простір для моїх фантазій

richinna 9 Января 17:40
# 0

давай,давай! я тебе люблю!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014