Салат з буряка

Автор: gutka 14 Ноября 2015
Салат з буряка
Дуже соковитий, легкий та корисний салат (люблю бурячок). Рецепт із кулінарної книги "Здоровые рецепты доктора Ионовой"

Ингредиенты

  • буряк червоний 500 г.
  • яблуко 120 г.
  • хрін тертий 1 ст. л.
  • сік апельсина
  • сік половини лимона
  • олія соняшникова 1 ст. л.
  • насіння кунжуту 1 ст. л.
  • сіль морська за смаком
  • свіжомелений чорний перець
  • листя салату/пекінської капусти

Буряк і яблуко стерти на грубій терці. Змішати в глибокій тарілці.

Приготувати соус-заправку: сік з одного апельсина змішати з тертим хроном, соком лимону, додати олію(не рафіновану), сіль і перець.

Залити соусом буряк з яблуком та залишити на 30 хвилин.


Насіння кунжуту підсмажити на сухій сковорідці.

Листям салату чи пекінської капусти вистелити порційну тарілку, на листя зверху викласти салат і посипати теплим кунжутом. Смачного!

34

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Rina 14 Ноября 2015
# +1

Такий свіжий та легкий салат)

Обов’язково спробую

Дякую, Катюша

gutka 14 Ноября 2015
# 0

рекомендую, салатик дуже соковитий)

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014