Паста "Карбонара"

Автор: richinna 3 Февраля 2017
Паста \
Швидкий і простий в приготуванні рецепт смачної пасти Карбонара без вершків. 
Також можете приготувати ніжний соус "Карбонара" з вершками.

Потрібно на 3 порції::

  • Бекон,грудинка 150 г
  • Часник 3 зубчики
  • Сир пармезан 75 г
  • Яйце куряче 3 шт.
  • Олія оливкова 2 ст. л.
  • Сіль,перець за смаком
  • Спагетті 250 г
Перед тим,як починати готувати:
1) Підготуйте всі інгредієнти для пасти "Карбонара" по списку.
2) Поставте воду у великій каструлі на окріп та посоліть. 
3) Наріжте тонкими полосками копчену грудинку.
4) Натріть пармезан.
5) Очистіть часник,роздавіть ножем та мілко наріжте. 
6) Курячі яйця вибийте в глибоку мисочку, посоліть та поперчіть. (можна використовувати тільки жовтки)
7) Розігрійте сковороду з оливковою олією. 
8) Поставте тарілки на яких будете подавати пасту в духовку та включіть її на 10 хвилин, температура 60-80 градусів.

Як правильно варити пасту, читайте тут.
На розігрітій сковороді з оливковою олією на середньому вогні підсмажте грудинку з часником.
Добре збийте вінчиком яйця зі спеціями.
Додайте до смаженого бекону 1 черпак води з каструлі, в якій вариться паста.
Викладіть спагетті в сковороду з копченою грудинкою.
Перемішайте пасту з грудинкою та прогрійте все разом ще 1 хвилину.
До збитих яєць додайте половину натертого пармезану. 
Зніміть сковороду з вогню, одразу влийте яйця з сиром та швидко перемішайте.
Подавайте швидку і просту в приготуванні пасту "Карбонара" на прогрітих тарілках посипавши зверху сиром. 

Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 3 Февраля 2017
# 0

Даже не знаю, какие фото лучше — готовой пасты или процесса! Уявляю, якій же аромат!

richinna 3 Февраля 2017
# 0

Спасибо,Женечка! Сама не знаю нет у меня еще пока специальной тарелочки для пасты

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014