Oksana_sadova (Оксана)

11 место в рейтинге Шеф-поваров 11,915.10

Мариновані печериці

27 Сентября 2016
Автор: Oksana_sadova
Мариновані печериці
Мариновані печериці можна додавати до салатів чи просто подавати як окрему закуску.

читать дальше >

Свинина з чорносливом та селерою

26 Сентября 2016
Автор: Oksana_sadova
Свинина з чорносливом та селерою
Це дуже смачне поєднання: чорнослив, свинина та селера.

читать дальше >

Чанахи

26 Сентября 2016
Автор: Oksana_sadova
Чанахи
Є дуже багато рецептів приготування чанахів, запропоную свій, який прижився в моїй сім"і.

читать дальше >

Картопля запечена із броколі

24 Сентября 2016
Автор: Oksana_sadova
Картопля запечена із броколі
Хочу сьогодні запропонувати дуже смачну та просту страву із броколі та картоплі. Броколі дуже корисна для здоров'я. В ній удвічі більше аскорбінової кислоти, ніж, наприклад, у цвітній капусті, білків — в 1,5 разу, мінеральних солей — удвічі. Одночасно з цим броколі бідна на пуринові речовини, а отже, дуже корисна людям, які страждають від подагри, сечокислого діатезу чи сечокам’яної хвороби. Крім того, такі цінні речовини, як холін і метіонін, якими насичена броколі, регулюють кількість надмірного холестерину в крові, перешкоджаючи розвитку гіпертонії, атеросклерозу, стенокардії, звуженню просвіту судин та ішемічній хворобі серця. До того ж ті, хто регулярно вживає цей вид капусти, ніколи не страждають від захворювань ясен.

читать дальше >

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014