Молода картопля – старт сезону!

Автор: Ксюша 8 Июля 2015
Молода картопля – старт сезону!
Що особливого у картоплі? Звичайний овоч. Але якщо ми говоримо про молоду картоплю, то слід відмітити, що крім гарного смаку вона є дуже корисною. В її шкірі міститься велика кількість вітамінів, мінералів та інших корисних речовин, які позитивно впливають на організм.
Ніжну молоду картоплю можно варити, тушити, жарити, запікати, готовати з неї салати та котлети, оладки та запіканки. Ось приклад 5 найсмачніших страв, на мою думку, з молодої картоплі, якими поділилися наші Шефовці.

Дорогі друзі запрошую і вас до написання смачних статей. Обирайте самі тематику, та розкажіть про свої улюблені рецепти з нашого сайту обраної Вами теми. Так ми разом згадаємо про найсмачніші рецепту сайту и виразимо свою повагу до наших Шефів :)!
Пікантна молода картопля готується дуже легко й швидко.
Така цікава і проста страва прикрасить Ваш стіл і порадує гостей.
Ще один дуже легкий рецепт - Молода картопля з часником. Цю страву зможе приготувати любий член родини - просто і смачно :)    
А ось і суто українська страва – Молода картопля з салом. Цю картоплю можна приготувати в духовій шафі, а найсмачніше і цікавіше, коли ви виберетесь на природу, приготувати її на багатті поклавши на решітку.
Але найпопулярніший рецепт з молодої картоплі про який я не могла не написати це Молода картопелька. Цю картоплю полюбляє уся моя родина і це найперший рецепт з картоплі який навчилася колись готувати :)
У відварену картоплю додають масло та укроп. А ще один варіант, який я дуже полюбляю, додати до відвареної молодої картоплі смажену цибульку зі сметаною.  
А як обійтись без фаршированої картопельки?
Печена картопля з сиром - ця ситна страва буде гарно виглядати на вашому святковому столі.
Дорогі друзі, готуйте смачні страви з молодої картоплі і насолоджуйтесь їх корисним та чудовим ароматом. Приємного вам сезону молодої картопельки!

Шукайте також і інші рецепти з молодої картопельки - для цього у пошуку наберіть "Молодая картошка" :)

Дякую Анжеліці(lakshmi) за головне фото :)

А ще буду вдячна Вам за Ваші тематичні статті :). Можно писати про страви із вишні, солодкі та кислі блюда, варіації на тему плова та будь-які інші, головне смачно та цікаво і на основі вже існуючих рецептів на Chef.com.ua :)
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
julinka 8 Июля 2015
# +1

обожнюю картопельку

snv71 8 Июля 2015
# +2

Ой, картошка, картошка, в кожуре уголек — это про печенную. А обожаю ее в любом виде. А приготовить из нее можно ого-го...(вспоминается фильм "Девчата"). А молодую люблю жарить маленькую с кожурой.

Ксюша 9 Июля 2015
# 0

Ага, да, я фильм часто вспоминаю при виде картошки 

Marsella 13 Июля 2015
# +1

Картошка — жареная, отварная пюре!!! Картофель — фри, картофель — пай! Шаньги!!!!)) Обожаю "Девчат". За картошку душу продам)) 

Ксюша 13 Июля 2015
# 0

Ага попалась ! Теперь я знаю как тебя заманить 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем баклажаны с фаршем в духовке блюда из курицы блюда из свеклы буряк видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка лаваш молодая капуста овочі огурцы омлет омлет с кабачками печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из буряка салат из свеклы салат со свеклой свекла сендвич синие суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр тыква хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014