Пікантна рулька

Автор: richinna 20 Октября 2016
Пікантна рулька
Осінь...жовтень...рулька...  і конкурс від ТМ"Жменька"))) 
Соковита рулька в мультиварці з легким пікантним смаком і пряним ароматом линону, лаванди і хмелю.

Потрібно:

  • Рулька (свиняча гомілка) 1 шт.
  • Часник 5-6 зубчиків
  • Лимон з цедрою 1/2 шт.
  • Розмарин (сушений) 1 ст. л.
  • Соль 2 ч.л.
  • Марокканська суміш,чорний мелений перець по 1/2 ч.л.
  • Базилік зелений 2 ст. л.
  • Гірчиця (солодка,лагідна) 1 ст. л.
  • Оливкова олія 2 ст. л.
  • Перець чилі за смаком
  • Пиво (живе) 330 мл
  • Мінеральна газована вода 330 мл
  • Лаванда 1 ч.л.
Щоб зубчики часнику швидко очистити, їх потрібно придавити лезом ножа паралельно до дошки,щоб лушпиня тріснуло та очистити. 
Лимон разом з шкіркою порізати на куски та скласти в блендер додавши всі інші спеції. 
Перебити маринад для рульки в густу пасту.
Рульку попередньо вимочити у воді (ніч в холодильнику). Почистити шкіру ножем до білого кольору. 
Гострим ножем по спіралі прорізати шкіру на рульці.
Рясно змастити свинячу гомілку маринадом з усіх боків та в усіх прорізах.
Загорнути в 2 шари фольги , закрити конвертом,щоб сік не витікав та залишити маринуватися рульку від 2 до 12 годин в холодильнику. Дістати рульку з холодильника та залишити при кімнатній температурі,щоб рулька "зігрілася".-це дуже важливо!!!

Поставити каструлю з рулькою в мультиварку та включити програму випічка 45 хвилин. 
Від лаванди потрібні лише квіти.
Через 45 хвилин розгорнути рульку та викласти разом з м'ясним маринадом в каструлю мультиварки, фольгу викинути.
Влити до рульки в каструлю мультиварки пиво та мінеральну воду,додати квіти лаванди та увімкнути програму "тушкування 1 година"
Соковиту пікантну рульку можна подавати як теплою(дати рульці "відпочити" 20 хвилин) так і холодною.
Дуже смачна і дуже соковита пікантна рулька з ароматом лаванди,хмелю та лимону. 







Смачного!
Отличный набор  круп от ТМ "Жменька" на любой вкус. 
79

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 21 Октября 2016
# 0

Ну, шикарный Октоберфест

richinna 21 Октября 2016
# 0

Таки да! Дякую,Женя!

julinka 21 Октября 2016
# 0

супер!

richinna 21 Октября 2016
# 0

Спасибо,Юляшка за поддержку и коммент

Zmeychka 24 Октября 2016
# 0

Твоя рулька однозначно в КК!  Маринад просто бомба!

richinna 25 Октября 2016
# 0

Дякую,Яночка!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

the patrick's channel баклажаны на зиму бананы баранина без глютена блины быстрый пирог видео рецепт видео рецепты видео-рецепт видеорецепт вкусно вкусный салат выпечка выпечка в духовке выпечка сладкая горячее блюдо дандана дандана рецепт десерт десерт без выпечки домашние заготовки еда завтрак заготовки на зиму закуски здоровая еда как приготовить как приготовить пирог кекс консервация кукуруза кукуруза рецепт лечо маринованные помидоры мясной салат обед песочное печенье печенье пирог пирог с корицей пирог со сливами повидло праздничный салат простой салат простые рецепты рецепт рецепт пирога со сливами рецепт утки рецепты салатов рыба салат салат на праздничный стол салат с болгарским перцем салат с куриной грудкой салат с курицей салат с помидорами светлана железняк сладкая выпечка сливовый пирог соус соус к мясу соус к рыбе суп торт торт без выпечки узбекская кухня утка хлеб яблоки
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014