Ковбаса в тісті

Автор: RAMPA 18 Сентября 2015
Ковбаса в тісті
Цією чудовою стравою можна нагодувати всю сім’ю. Приготуйте і насолоджуйтесь!

Інгредієнти:

  • Свинина або курятина 500-600 г
  • Сало 200 г
  • Часник 6-8 зубочків
  • Білки 2 шт.
  • Сіль та перець за смаком

Для тіста:

  • Борошно 3 скл.
  • Кефір 1 скл.
  • Олія 1/2 скл.
  • Сухі дріжджі 1 ч. л.
  • Сіль 1 ч. л.
  • Цукор 1 ч. л.

Для прикраси:

  • Редис
  • Зелень петрушки
  • Кунжут
1. Борошно просіяти, додати дріжджі, сіль, цукор, перемішати. Влити в борошняну суміш кефір та олію, розмішати дерев’яною лопаткою. Вимісити тісто протягом 5–10 хв, накрити рушником та залишити у теплому місці на 1,5–2 год.
2. Від м’яса відрізати шматок вагою 150–200 г, розрізати його на дрібні кубики. М’ясо, що залишилось, сало та часник пропустити через м’ясорубку. Білки збити в піну з 1 ч. л. холодної води. Додати збиті білки, сіль та перець у м’ясний фарш, вимішати до однорідної маси.
3. Готове тісто розрізати на 5–6 шматочків. Кожен скатати ковбаскою, а потім розкатати у вигляді смужок шириною 4–5 см. На смужки тіста викласти фарш, по ньому розкласти кубики м’яса. Краї тіста підняти над начинкою, защипнути та сформувати ковбасу.
4. Викласти ковбасу по спіралі (не дуже щільно) на деко, до неї "приліпити" наступну ковбасу і т. д. Залишити на 15–20 хв. Потім змастити яйцем, посипати кунжутом. Випікати 40–50 хв у духовці при 200 °С.
5. Готову страву прикрасити редисом та петрушкою.
15

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

блюда из курицы быстрое блюдо быстрые пирожки выпечка выпечка без теста египетська кухня еда проста завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запіканка зелені помідори кабачки как приготовить как приготовить запеканку как приготовить мясо как приготовить соус из слив капуста картопля картофель картофельная запеканка каша консервація котлеты крабовые палочки курица лавш лайм ленивые пирожки морква мясо в собственном соку овочі отбивные паста паста с креветками в сливочном соусе паста с сливочным соусом пирог пирожки пирожки из хлеба простой рецепт піта рататуй-13 рататуй13 рецепт з фото рецепт запеканки из кабачков рецепт соуса ткемали рецепт українською рубленные котлеты руе рулет рулет из лаваша салат свинина сладкое сливовы соус ткемали сніданок сосиски соус соус к мясу сыр творог торт торт без выпечки тыква ужин хлебные пирожки черрі чеснок швидко
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014